Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nekaj za zapravljivke 25.8.2006 13:55:53
|
|
|
|
tanikaa
|
Moyca ne sekiraj se. Boš vsaj prišparala.
|
|
RE: Nekaj za zapravljivke 25.8.2006 23:48:45
|
|
|
|
Moyca_
|
|
|
RE: Nekaj za zapravljivke 25.8.2006 23:54:20
|
|
|
|
Moyca_
|
pa zdaj pa sem že jezna. Strani ni mogoče prikazati,... brrr vse sem pregledala nastavitve pa vse, pa nič- vse mi dela normalno-samo tega mi ne odpre- nič ne razumem
|
|
RE: Nekaj za zapravljivke 26.8.2006 6:55:39
|
|
|
|
Divja vijolica
|
moyca , pokliči na tel. 074994 000 in ga naroči. Najprej dobiš ta tenkega, če kaj naročiš pa še ta debelega. Jaz sem pa zadnjič naročila še en novi katalog Schwab, mislim da je podoben kot Otto katalog. Se mi pa zdi najboljša kvaliteta pri ottu, pa še všeč mi je najbolj, ker so cunje bolj mladostne.lp
|
|
|
|
RE: Nekaj za zapravljivke 26.8.2006 9:19:11
|
|
|
|
Moyca_
|
thx
|
|
RE: Nekaj za zapravljivke 27.8.2006 0:34:10
|
|
|
|
Olivija
|
meni so njihove obleke fajn in tudi tamalim dvema velikokrat kaj naročim, zdaj čakam na eno rdečo jopico za Ano. Zase imam pa tudi že en kostim izbran. Je pa enkrat bla naša mami čisto paf, ker sem ob naročilu za 14000 dobila kot darilo likalnik.
|
|
|
|
RE: Nekaj za zapravljivke 27.8.2006 21:34:35
|
|
|
|
tins
|
Helou! Jaz sem že dvakrat naročila in sem bila z vsem ful zadovoljna! Imaš pregrešno drage stvari noter, vmes pa veliko cunj nižjega cenovnega razreda, ki so tudi zelo luštne. Za otročke imajo za moj okus premalo in predrago in za tamalo nisem še nič naročila. Uglavnem- priporočam!
|
|
|
|
RE: Nekaj za zapravljivke 4.9.2006 14:18:39
|
|
|
|
Maxica
|
Prejšnji dan sem dobila ta katalog in sem bila prav presenečena - ful luštnih cunjic in sploh ne dragih. Povejte tiste, ki ste že naročale, a kvaliteta je ok? Kolk se pa kaj čaka na dobavo? Ker pri Ottu sem že naročala, ampak je rok dobave (vsaj po mojih izkušnjah) predolg - tudi do 2 mesecev. Sestrina prijateljica je nekaj že naročala, pred časom, pa je dobila kot darilo ob naročilu - potovalni kovček. Pohvalno, no. Tako da tudi mene mika, da bi kaj naročila.
|
|
RE: Nekaj za zapravljivke 4.9.2006 14:59:21
|
|
|
|
bumerang
|
Dokler ne bo izšel v slovenščini, jaz v njem ne bom naročala. So mi pa že 2x poslali "tadebelega" brez da bi jih prosila.
|
|
RE: Nekaj za zapravljivke 4.9.2006 15:25:37
|
|
|
|
soncek&luna
|
IZVIRNO SPOROČILO: bumerang Dokler ne bo izšel v slovenščini, jaz v njem ne bom naročala. So mi pa že 2x poslali "tadebelega" brez da bi jih prosila. saj je v slovenscini
|
|
RE: Nekaj za zapravljivke 4.9.2006 18:25:08
|
|
|
|
bumerang
|
... če je to zate slovenščina...
|
|
RE: Nekaj za zapravljivke 6.9.2006 21:46:24
|
|
|
|
tins
|
Povejte tiste, ki ste že naročale, a kvaliteta je ok? Kolk se pa kaj čaka na dobavo? Hello! Kvaliteta je OK, tudi pri cenejših kosih. Malce je treba biti pozoren le pri naročanju spodnjega perila, ker imajo čisto druge velikosti. Glede dobave pa res malo štrajkajo: uglavnem se dobi v 3 tednih, ampak jaz sem že dvakrat dobila razdeljeno na dva dela (drugi del še kakšen teden kasneje)... LP
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?