|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   tahikardija in nosečnost
23.8.2006 10:06:03   
nina29
Lep pozdrav vsem!!
Upam, da mi bo katera pomagala, lepo prosim. Že več kot 10 let jemljem tablete propranolol zaradi preprečevanja napadov hitrega bitja srca, Trenutno jemljem samo 1/4 tablete, ker pa v bližnji prihodnosti načrtujem dojenčka me zelo skrbi, kako je s tabletami v nosečnosti. Vem, da se v nosečnosti ne sme jemati nobenih tablet. Probala sem jih že opustit sam imam vedno težave s srcem. Zanima me, če je katera mogoče imela podobne probleme, preden se obrnem na zdravnike. Hvala
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: tahikardija in nosečnost
23.8.2006 10:54:12   
mika
Pozdravljena Nina

jaz imam večkrat napad sinusne tahikardije, ampak ni tako hudo da bi morala jemati tablete. Pri prvem napadu pred 5 leti sem na urgenci dobila tablete, potem pa je kardiolog rekel, da jih ne rabim jemat, ampak ko dobim napad zakašljam ali naredim počepe in potem izzveni.
Vem, da ti moj odgovor ne koristi najbolj in bo najbolje da se posvetuješ s kardiologom in ginekologom. Sigurno  obstaja rešitev da boš lahko imela user posted image .

lp, Mika

(odgovor članu nina29)
Neposredna povezava do sporočila: 2
23.8.2006 12:47:04   
Anonimen
Posvetuj se  s svojim kardiologom. Glede na to, da jemljes tbl ze toliko let, jaz ne bi kar na lastno pest prenehala z jemanjemuser posted image  

Jaz sem tudi imela tahikardijo (trenutne diagnoze ne vem na pmaet, ker mi jo itak vsake pol leta spremenijo) in sem jemala 3 vrste tbl, dve leti, vendar ni bilo takega ucinka, kot so pricakovali, pa se stranski ucinki so bili prehudi. Da sem jih lahko nehala jemat, pa sem morala ponovit kompletne preiskave s tbl. in potem brez njih (UZ srca, EKG, cikloergenometrija - obremenitve v glavnem).

LP,

Ribica 

(odgovor članu mika)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
23.8.2006 13:51:05   
marjetka
No po mojih izkušnjah je najbolje (sicer mam probleme z drugim organom-ledvica), da se najprej posvetuješ o željeni nosečnosti z osebnim kardiologom, ki te spremlja, nato pa se oglasiš še pri osebni ginekologinji, kje bo ugotovila v katero rizično skupino spadajo tvoje tablete. Obstajajo zdravila, za iste probleme ki jih lahko jemlješ v nosečnosti, vendar niso nevarna otroku. Je pa pomembno da prej razjasniš moribetne probleme, ker ko si enkrat noseč eksperimentiranje ni priporočljivo, verjetno te čaka tudi obisk v ambulanti za patološke nosečnosti.
Lp in želim ti da se ti čim bolje izteče ter da boste kmaluuser posted image !

(odgovor članu nina29)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?