Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: tahikardija in nosečnost 23.8.2006 10:54:12
|
|
|
|
mika
|
Pozdravljena Nina jaz imam večkrat napad sinusne tahikardije, ampak ni tako hudo da bi morala jemati tablete. Pri prvem napadu pred 5 leti sem na urgenci dobila tablete, potem pa je kardiolog rekel, da jih ne rabim jemat, ampak ko dobim napad zakašljam ali naredim počepe in potem izzveni. Vem, da ti moj odgovor ne koristi najbolj in bo najbolje da se posvetuješ s kardiologom in ginekologom. Sigurno obstaja rešitev da boš lahko imela . lp, Mika
|
|
|
|
RE: tahikardija in nosečnost 23.8.2006 12:47:04
|
|
|
|
Anonimen
|
Posvetuj se s svojim kardiologom. Glede na to, da jemljes tbl ze toliko let, jaz ne bi kar na lastno pest prenehala z jemanjem Jaz sem tudi imela tahikardijo (trenutne diagnoze ne vem na pmaet, ker mi jo itak vsake pol leta spremenijo) in sem jemala 3 vrste tbl, dve leti, vendar ni bilo takega ucinka, kot so pricakovali, pa se stranski ucinki so bili prehudi. Da sem jih lahko nehala jemat, pa sem morala ponovit kompletne preiskave s tbl. in potem brez njih (UZ srca, EKG, cikloergenometrija - obremenitve v glavnem). LP, Ribica
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kateri so prvi znaki začetka poroda?Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?