Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
V akvarij se mi je vsulo ful hrane za ribce 23.8.2006 7:23:41
|
|
|
|
Maxica
|
Kot že naslov pove, se mi je zjutraj, ko sem našim trem akvarijskim dala jesti, vsulo ful, ampak res ful hrane. Sicer sem jo hitro pobrala ven, kolikor oz. kakor se jo je le dalo, ampak ribe so verjetno mislile, da so prišle v raj in so žrle kot nore. Verjetno so bile lačne , smotke smotane. Hrana se je polegla v pesek, ki ga imamo, vendar one so kr rile noter in žrle. Ker sem zaradi tega že skoraj zamudila v službo, jim nameravam popoldne sicer zamenjati vso vodo in preprati pesek, če bodo še žive , ampak zanima me, ali jim preobilica hrane lahko škodi? Ker sem videla, da sploh nimajo pameti, to je žrlo kot mal smotano. Pa še to - če bodo preživele, kdaj naj jim spet dam jesti? Po pojedeni količini sodeč so za en mesec dobre. Joj joj joj...
|
|
RE: V akvarij se mi je vsulo ful hrane za ribce 23.8.2006 7:28:47
|
|
|
|
Anonimen
|
Ne bom ti olepševala stvari, ampak tudi to se lahko zgodi, se pravi, da bojo dejansko šle v ribji raj. Jaz sem enkrat mojim tako nasula, pa je una ki je žrla ko zmešana crknila, ostale, ki so bile bolj pri pameti in na dieti, ap so preživele. Upam, da so tvoje ribice trdožive in bojo preživele
|
|
|
|
RE: V akvarij se mi je vsulo ful hrane za ribce 23.8.2006 8:18:05
|
|
|
|
ada2
|
meni se je pred 3 dnevi zgodilo isto. najprej sem pobrala ven kolikor se je pač dalo, potem pa namontirala še rezervni filter, ki je sicer primeren za 1x večji akvarij in tako pustila laufati kake 3 ure. pa je bilo vse v redu. no, če bodo preživele jih nahrani spet čez 2 dni, ampak zmerno
|
|
RE: V akvarij se mi je vsulo ful hrane za ribce 23.8.2006 9:17:49
|
|
|
|
dulcinea
|
Zdaj pa par dni nič za jest... Če bodo preživele seveda...
----------------------------------------------------------------- Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.
|
|
|
|
RE: V akvarij se mi je vsulo ful hrane za ribce 23.8.2006 16:42:28
|
|
|
|
polona2
|
Bratrancu so ribe poginile, ko se mu je zgodilo isto.
|
|
|
|
RE: V akvarij se mi je vsulo ful hrane za ribce 23.8.2006 16:44:44
|
|
|
|
Anonimen
|
ja,ribice lahko poginejo zaradi prenajetosti.Jutri zvečer jim daj jesti,ampak zelo malo
|
|
|
|
RE: V akvarij se mi je vsulo ful hrane za ribce 23.8.2006 17:55:13
|
|
|
|
Anonimen
|
Maxica, a so še žive?
|
|
|
| Stran: [1] |
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?