|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   dojenje in kava
22.8.2006 17:35:14   
Splet.Ka
Pozdravljene.

Ali je kava v obdobju dojenja problematična zaradi kofeina ali ima še kaj drugega, kar ni priporočljivo?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: dojenje in kava
22.8.2006 17:37:31   
BlankaT
Jaz sem kavo pila skozi. Edino na kar sem pazila je to,da nisem pretiravala. Tako sem do 3. meseca pila po eno na dan, nato pa postopoma višala dozo user posted image  in opazovala, če kaj vpliva na user posted image . Na srečo je bilo vse brez problema. Tako, da je mami dobila svojo dozo kofeinauser posted image user posted image user posted image .

Ni lepšega kot, če te pogledajo otroške oči in ti rečejo "Mami, rad te imam!"

(odgovor članu Splet.Ka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
22.8.2006 18:26:34   
Anonimen
Kava ni priporočljiva samo zaradi kofeina, nobene druge snovi ne vsebuje, ki bi bila škodljiva.

Pri nas je ravno obratno, kot pri Blanki. Enkrat sem spila kavo pri moji v.d. tašči (ki skuha res konjsko dozo) in user posted image  ni zaspala do polnoči, pa še takrat komaj. Celo noč se je potem premetavala. Običajno zaspi okoli devete.

Pa tudi ko sem drugje pila (milejšo) kavo, je bila potem user posted image  nemirna.

Probaj in opazuj, kakšna bo reakcija.

(odgovor članu BlankaT)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
22.8.2006 19:09:20   
Anonimen
Zaradi kofeina, ki pa ga najdeš tudi v drugih živilih in pijačah-čokoladi, coca coli,...

Če ti kava diši, jo pij v zmernih količinah.

Sama sem jo pila ves čas dojenja, punčka je spala ca  ur na dan.

(odgovor članu Splet.Ka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
22.8.2006 19:26:58   
mml
Jaz praviloma pijem brezkofeinsko belo kavo ali kakšen instant cappucino, ki vsebuje manj kofeina, pa ni nobene reakcije. Občasno spijem tudi kakšno navadno kavo, ampak potem večinoma jaz ne morem spati, user posted image  pa nima kakšnih posebnih težav

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
22.8.2006 19:29:07   
Anonimen
nam je zdravnik dietetik reku da 1 na dan ne škodi, če ti je pa blazno všeč okus pa ahko brez problema spiješ tut več brezkofeinskih na dan!

(odgovor članu Splet.Ka)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
22.8.2006 19:34:42   
Nej
Jaz sem vsako jutro spila kavo - tisto pravo, turško. Predvsem zaradi nizkega pritiska.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
22.8.2006 20:45:31   
Splet.Ka
Hvala!

Če je problem samo kofein, potem pa sploh ni problemauser posted image .

Meni je kava ful dobra po okusu in po vonju, tako da si bom lepo kupila brezkofeinsko. user posted image

(odgovor članu Nej)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

5 resničnih dejstev o spanju skupaj z otrokom
Nekateri starši so strogo proti temu, da bi spali skupaj z dojenčkom, otrokom v isti postelji, spet drugi v tem vidijo v...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?