|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   KIK V AVSTRIJI
22.8.2006 13:29:53   
dudika
Zanima me če mogoče katera ve kje je tekstil diskont KIK v Gradcu. Kako se pride do tja. Je mogoče v katerem velikem nakupovalnem centru in v katerem?
Enkrat sem bila v enem izmed teh diskontov nekje višje v Avstriji in vam povem, da mi ni žal. Imajo zelllloooooo lepe stvari in zelllllllloooooooo ugodne cene. Tako za otroke kot za odrasle. Kakršna koli informacija bi bila prav dobrodošla...
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: KIK V AVSTRIJI
22.8.2006 17:32:34   
frrrr
js sm tut slišala, da imajo za otročke full luštne stvari in ugodno... ampak še nisem kaj brskala kje to je... se priporočam za info user posted image

(odgovor članu dudika)
Neposredna povezava do sporočila: 2
22.8.2006 17:35:26   
Anonimen
za gradec ne vem v celovcu jih je pa malo morje že ob cesti ko se pelješ od ljubelja proti centru, pa en je zravn tojsa pa en je na poti do tojsa...

(odgovor članu dudika)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
22.8.2006 18:12:16   
lstand
Tudi jaz kupujem za user posted image  in malo večjega kar nekaj stvari v Kik. Imajo res lepe, tudi kvalitieta ni slaba glede na to, da otročki tak hitro vse prerastejo, cena pa je res, res ugodna.user posted image  Kje se nahaja v gradcu nisem 100% mislim pa da je tam,, kjer je oni center - ko je tudi Conrad pa Adler, pa ona znana trgovina s čevlji( ne spomnim se imena). Pa to ni West center tam ko je Ikea, ampak oni tam v tisti smeri ko se pelješ proti Metro. Drugače pa imaš Kik tudi na poti proti Gradcu , če greš po stari cesti in sicer v Grali (Lipnica) pa še nekje vmes je. Jaz hodim najrajši pa kupovat v tistega v avstrijsko Radgono. N upam, da sem kaj pomagala.
LP

(odgovor članu dudika)
Neposredna povezava do sporočila: 4
22.8.2006 20:54:46   
frutka_
v Lipnici kjer je C&A je v tistem nakupovalnem središču tudi KIK Textil. če se pelješ v smeri proti Lipnici po stari cesti skozi vse rondoje zaviješ na rondoju kjer pred seboj vidiš avtohišo desno. tam so v istvu vse trgovine; KIK, C&A, Takko,...
Kik ima res luštne stvari za tamale, ampak samo za tamale do št.86. kar je večjega, še posebej to velja za fantke, je tuga! Sicer pa imajo včasih smešne cene kakšnih stvari za dom (deke, krpe, bedarije za dom,...).

(odgovor članu dudika)
Neposredna povezava do sporočila: 5
24.8.2006 17:46:17   
PiaM
Pohiti, ker so imeli poletno razprodajo za en sam EUR.

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 6
24.8.2006 18:50:35   
3xmami
KIK imaš tudi v Pliberku, kar malo čez mejo, pa potem v "felkemarku" , Celovcu, obstaja pa še ena veriga trgovin v Avstriji, ki tudi ima ugodne cene in fajn stvari za ta male, to je NKD

(odgovor članu dudika)
Neposredna povezava do sporočila: 7
24.8.2006 20:39:57   
tatam
Oblačila za otroka večinoma nakupujem v Kiku in Takkoju-v avstrijski Radgoni. V Kiku je tak,da včasih ne najdem nič pametnega,včasih pa robe kolko hočeš. Večkrat moraš iti pogledat in prešturat vse kote.Je pa res,da za punčko-7let marsikaj dobim zelo ugodno(kavbojke za 3 EU,majčke za 2-3..),za fantka-5 let pa bolj poredko v akciji. Se mi pa zdi,da tudi če ni akcije,se še vseeno splača bolj kot pri nas(hlače cca.10EU,majčke ali srajce 8EU ipd.)
Kar se tiče materiala pa naj samo povem,da sem bila do sedaj z vsem kar sem kupla zelo zadovoljna!!

(odgovor članu 3xmami)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Kako počastiti spomin na angelčka v nebesih?
Ste tudi vi izgubili dojenčka v trebuščku ali ste ga v naročju držali le malo časa, pa je prehitro odšel med angelčke? V...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.