Otroški dodatek (Polna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Družinska zakonodaja

Sporočilo

Playa -> Otroški dodatek (22.8.2006 8:22:33)

Kera mi lahko pomaga. Prvič uvelavljam to in se ful lovim. Kaj vse je treba tuki zravn priložit. Sem samohranilka, dobivam preživnino in živim pri starših. Sem pa zaposlena. Plačo sem že napisala, dokazilo o preživni ni sem tudi dodala. Slišala sem da morm še neki katastersko poročilo dat zravn pa ne vem kaj še vse. Keri se da napisat kaj vse morm narest.

FUUUUUUUUUUUUUUULLLLLLL HVALA.[sm=smiley31.gif]

LP S

Mina1 -> RE: Otroški dodatek (22.8.2006 8:29:38)

Ojla, se glih ubadam s tem. Na mojo žalost...

Jaz sem bolj  na sveže samohranilka in glih to urejam. Se pravi, kupi obrazec 8,41 ali pa si ga sprintaj na CSD internetni strani, izpolni podatke zase in za otroka, priloži kopijo skepa sodišča, kjer je specificirana preživnina, tudi na obrazec jo napiše pod oznako 308 oz. napišeš tam DA. Vpišeš tudi podatke za leto 2005 (prepišeš iz dohodnine). In pod oznako 401 vpišeš znesek preživnine.

Potem na drugem listu oz. prilogi (Podatki o dohodkih za družinskega člana) napišeš spet sebe in ime otroka in podatek oz. znesek, ki ti ga mora plačevati.

Oddaš še podatek oz. dopis, ali je otrok v vrtcu, ali ne in to je to. Nič drugega ti ni treba še dodati. Aja, pa fotokopijo tvoje bančne številke.

Lepo bodi...

Stran: [1]