pika74 -> RE: Za nas (296. nadaljevanje) (4.10.2006 21:38:10)
|
Uhh sem bla dons jezna [sm=lev.gif] [sm=lev.gif] [sm=lev.gif] [sm=lev.gif] zjutrej!!! Sem naletela na dve kokoši na vlaku in sej veste - gužva okol in okol in hočeš nočeš moraš poslušat kar folk naklada...čeprov bi blo boljš, da bi mal zadremala, bi imela vsej kej od tega. In sta ble dve - ena cca. 45 let, druga pa ene 65 let. Pa tamlajša vpraša, kako kej hčere od tastarejše... in prau una - ja, ena dela v kliničnem, druga pa na ministrstvu za obrambo. Ja fajn... ok pa prau tamlajša kako pa kej vnučki? In tastarejša odvrne - jah nč ne bo... sta obe hčere že čez 40 let... zgleda, da ne bom nč babica. Žal... Pol pa tamlajša (k je prej naložla, da ma pa ona obe hčere glih na faksu) nadaljuje z moralo... in prau : "Pa madona, jest ne vem, kako to, da ženske nimajo otrok. A je tok težko enga imet al pa magari enga posvojit. Zgleda, da so ženske tok emancipirane zdej. Sama kariera jih je..." Vam povem - jest sm se komej zadrževala, da nism fliknla uno po gofli. Kura nemarna - pojma nima o tem, pa kar neki posplošuje. Sm mogla kr zobe stisnt, da nism scene naredla navsezgodej. Ma itak ni vredna mojih besed... Sam vseen boli... ampak kaj čmo... tud taki so med nami. Evo, sm se mogla mal spovedat...[sm=rozica.gif]
|
|
|
|