Ulla -> RE: laparoskopija (22.9.2006 8:48:17)
|
Živjo punce, tudi jaz sem že nazaj, v sredo sem imela laparo in histero. En dan prej se čistiš in ni tak problem, ene parkrat greš na wc, ampak moraš pa res veliko piti, keer pomaga, da se dobro sčistiš. Naslednji dan operacija. Malo prej te v anest. sobi uspavajo pottem te položijo na op.mizo in pride dr. do tebe in pove vse bomo urihtali, ampak nemoreš kaj dosti povedat, ker si že na pol v spanju. Ko se prebudim sem imela rahlo slabost, bruhala sem samo nekaj sline. Prvič na wc je šla sestra z menoj, ker se mi je malo vrtelo in sem bila zelena kot zid, tako, da sem po op. vstala samo enkrta, in potem sem vso noč preležala, zjutraj sem bila čisto dobra, razen kar so me šivi vezali in malo špikali in nekaj pretakanja po črevesju. In ta dan so me seveda že odpustili domov. Izcedek imam pa še kar malo ga je tak rjav-krvav, ampak je dr. rekla, da naj KT jem še ene 5 dni, da nam prehitro dobila M in potem počakam še eno redno M in potem veselo na delo za [sm=duda.gif] [sm=duda.gif] [sm=duda.gif]. Upam, da nama bo kmalu uspelo. Če katerokoli še kaj zanima z veseljem sporočim, da ji bo lažje.
|
|
|
|