Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: easy jet (stansted) ali wizzair (luton)??? 21.8.2006 10:48:24
|
|
|
|
Jacqueline
|
Pozdravljena!!! Sem bila v Londonu pred nekaj tedni in ker sem iz sončne dežele Štajerke sem se odločila za Ryanair, ki pa leti iz Graza!!! Sem bila zelo zadovoljna z vsem tako v Grazu, kot na Stanstedu!!! Edina slaba stan je, da je imel let vedno zamudo. Iz Graza v London eno uro in pol, samo je bilo slabo vreme. Nazaj pa je bilo pol ure zamude. Drugače pa je Ryanair zelo ugoden in povezave iz letališča do centa (jaz sem šla s Stansted Expressom-vlak do Liverpool Street Station) so zelo dobre-cenejše karte za vlak ali bus dobiš na letalu, vse je označeno, ne moreš nikjer zgrešit. Želim ti lepo potovanje v London, če te še kaj zanima pa kr napiši!!! Lp, Jackie
|
|
|
|
RE: easy jet (stansted) ali wizzair (luton)??? 21.8.2006 10:55:26
|
|
|
|
Anonimen
|
Z easyjetom na Stansted je čisto OK, če te ne moti kar celo uro dolga vožnja z vlakom do Londona, vlak je pa kar precej nabasan. Meni je Heathrow še vedno zakon. Ampka mislim, da tudi Adria več ne leti tja.
|
|
|
|
RE: easy jet (stansted) ali wizzair (luton)??? 21.8.2006 11:03:59
|
|
|
|
clea
|
Obema hvala za odgovore. Koliko pa je cena za vlak? Meta ne adria ne leti več na heatrow (ne vem zakaj,prej 8 leti,ko sem bila jaz gor je še),leti na gatwick.Saj sem gledala tudi adrio,ampak pride karta v istem terminu pri adrii 120 tisoč za 2,pri easyju in wizzairu pa okol 30 tisoč za 2.
< Sporočilo je popravil clea -- 21.8.2006 11:04:13 >
|
|
|
|
RE: easy jet (stansted) ali wizzair (luton)??? 21.8.2006 11:42:44
|
|
|
|
Jacqueline
|
Tukaj imaš link od vlaka: http://www.stanstedexpress.com/ Cena povratne vozovnice za vlak je bila na letalu 20 funtov, torej prihraniš 5 funtov, izkoristiti pa jo moreš v 30 dneh!!! Pa vlaki niso tako nabasani, če pa je ful gužva pa pač počakaš par minutk na naslednjega, saj vozi vsakih 15 minut!!! Lp, Jackie
|
|
|
|
RE: easy jet (stansted) ali wizzair (luton)??? 24.8.2006 23:51:41
|
|
|
|
Anonimen
|
Clea, pojdi z busom, je cenejsi kot vlak, voznje je pa tudi eno uro! Pa ne kupuj vozovnice na avionu, je cenejsa na Stanstedu! Mi smo z Ryanairom leteli iz Trsta na Stansted (karta 14.ooo sit, 22.12. in 29.12.) in tam kupili karto za bus. Je sestra vse prestudirala. Bus pa pelje iz letalisca na Liverpool Street Station, tako kot Stansted Express. Ce pa rabis se kake bolj podrobne informacije, pa vprasam sestro - ona je nam vse zrihtala, od kart, busa do nocitev pri Cikaneku (juhej! ) LP
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Na pomoč: Dojenček se noče voziti v avtu!V članku preverite, kaj lahko storite, če vaš dojenček ne mara vožnje v avtomobilu in začne jokati že, ko ga samo pripen...
7 čudovitih jesenskih izletovJesen je odlična za izlete, saj se je vročina polegla, narava se je oblekla v čudovite barve, vreme pa je ponavadi še ve...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?