|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   mnenje
21.8.2006 9:21:59   
Anonimen
Zivjo!

Zanima me, kaksno je vase mnenje o moji situaciji. Sem mamica malega devetmesecnika in s partnerjem, ki je zelo dober ocka se dobro razumeva. Problem pa je njegova druzina.
Hvala bogu, zivijo kar nekaj km stran od nas.
1. problem: Spoznala sva se preko njegove sorodnice, ki je bila moja dobra prijateljica. Odkar sem z njim se je prijateljstvo precej ohladilo. Moj dragi celo pricakuje da bom povsem prekinila stike z njo. No, vcasih pac od nje izvem, kaksne govorice se sirijo o meni.
2. problem: v tretjem mesecu nosecnosti  se je ne vem na kak nacin znaslo pri 'tasci' pismo, ki ga sem napisala partnerju, ko sva se pac skregala in je ona to komentirala in ga pokazala vsej druzini (mozu inj hceri). 
3. problem: Partner je ves cas dajal (do rojstva malega) prednost svoji druzini; skupni dopusti, 3/4 vikendov doma, posta se vedno prihaja k njim, pomoc na kmetiji...
4. problem: cestitke (besedne) ob rojstvu sem cakala zaman. Potem pa niti enkrat v 9 mesecih ni vprasala, kako je njen vnuk. Nikoli prisla na obisk. Ko pridemo mi tja, pa vedno delam/va vse narobe...
4. problem: krst - najprej po njenem napacna izbira botre, (sva popustila), ni prisla na krst svojega prvega vnuka. Kriva pa sem jaz. 2 tedna pred tem, smo bili pri njih. In je 5x ponovila, da sva ziher podkupila zupnika, da bo krstil najinega sinka. Da in povzdignila sem glas. Nezavedno! Rekla sem - niti tolarja. (2-3x ocitno prevec naglas). Sla je jokat, govorila o tem, kako se je zrtvovala...
No, in od takrat je stanje zelo neprijetno, ko pridemo tja. A naj po vase nikoli vec ne grem tja? Pricakuje najbrz opravicilo. Sicer sem zelo tiha, zadrzana oseba in je bilo to res nenamerno povzdignjen glas. Poslala sem ji sicer sms v opravicilo, vendar to ocitno ni zadostovalo.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: mnenje
21.8.2006 9:28:05   
KIRA
jaz se na tvojem mestu niti opravičila ne bi. še več, vse bi ji zmetala v obraz, kar vama dela hudega in se vmešava, pa naj  zanika če more. trije v zakonu so že preveč. tudi če nista poročena, moževi starši nimajo kaj govorit, kako boste vi živeli.
sicer pa si ziher, da tvoj partner drži s tabo in ne njo (mamo) - ker po tvojem opisu  bi sklepalla, da je bolj na voljo družini in bolj upošteva njih, kot pa mater svojega otroka.user posted image   mislim, da te ne spoštuje dovolj - kot svoji partnerki  bi moral dati tebi prednost, se posvetiti tebi in otroku, ne pa bibti na voljo drugim ob vsaki uri.
če so tako neprijazni do tebe, zakaj sploh hodite tje? če bi jih ti in orok interesirala, bi že prišli na obisk. distanciraj se. zakj se mučiš?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
21.8.2006 9:34:33   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Mislim enako user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
21.8.2006 9:53:00   
total
Mislim,da se ti nimaš za kaj opravičevat,edino če hočeš da spet blati po tebi in te ima za norca....,glede kaj si napisala bi morala še marsikaj več slišat in ne več iti tja.zdaj se pa odloči.Res si boga da maš tako taščo.

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
21.8.2006 10:08:18   
Anonimen
Zakaj bi se opravičevala? Kaj si naredila narobe? Prav nič. Pa tisti nenamerno privzdignjen glas bi moral biti namerno privzdignjen, a ne s tvoje strani, temveč s strani tvojega moža. On je v prvi vrsti tisti, ki mora poskrbeti za fer odnose s strani njegove družine.

Ne jim več popuščat. Saj sta vidva starša in odrasli osebi, oni lahko dajejo predloge, ni pa jih vama treba upoštevat, naj se še tako jokajo in opravljajo. Temu se reče čusatveno izsiljevanje. Otročje obnašanje, z njihove strani, delno pa tudi z vajine, ker se jim podrejata.
Kar se tiče prve točke: imam občutek, da se te hoče mož nekoliko podrediti oz. lastiti. Imam prav?

(odgovor članu total)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
21.8.2006 10:12:22   
Magi*
enostavno ignoriraj vse opazke. težko boš prekinila stike z njimi, če je mož vezan na njih (pomoč na kmetiji - saj sem prav razumela, a ne?). tako se boste po vsej verjetnosti še srečevali. ampak v sebi razčisti in ti naj bo do njih ravno. samo nasmehni se in naj ti gre čez eno uho not, čez drugo ven. ko boš ti pokazala, da ti ne morejo do živega, se bodo morda spremenili. če pa ne, bo pa tebi itak vseeno. edino kar je pomembno je vaš odnos v družini in ne dopusti, da se vmešajo v tega. 

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
21.8.2006 10:32:33   
Anonimen
Jaz se ji nebi opravičila!

Pa tja tudi ne bi šla več. Razen v primeru da me izrecno povabi. Mislim da nimaš tam kaj iskat.
Če bi imela rada vnukinjo in hotela preživljat čas z njo bi prišla do vas na obisk. Halo 9 mesecev pa jo sploh še ni bilo k vam!?!

Mislim da je najboljš da jo ignoriraš. Če se pa srečate al pa če pride se pa lepo normalno men z njo.
Pripombe k jih ma pa čez eno uho notr čez drugo ven.ž

(odgovor članu Magi*)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
21.8.2006 10:36:40   
darjatimci
Zanima me, kaksno je vase mnenje o moji situaciji. Sem mamica malega devetmesecnika in s partnerjem, ki je zelo dober ocka se dobro razumeva. Problem pa je njegova druzina.
.
To je pri vsem skupaj najbolj pomembno,žlahta pa je itak ,strgana plahta.
Očitno spadaš med eno več na seznamu nezaželjenih in neprimernih snah za drage sinove.
Moj nasvet,jaz sem tudi po njenem mnenju enkrat izjavila eno zelo neprimerno(brez povzdignjenega glasu),kakšen je bil rezultat raje ne pišem,bilo je pa tako,da sem se ji šla po tem opravičit, iz ljubega miru. Od takrat je najin odnos(tudi prej ni bil kaj boljši),še bolj prisiljen in hladen,bolj na silo,ampak se ne sekiram,dokler mi funkcioniramo,mislim na svojo družino,mi dol visi vsa taka žlahta.

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 8
21.8.2006 10:50:27   
tanikaa
Oprosti, a imam občutek, da ste srečna družina samo tako dolgo, dokler ti poslušaš njegovo mamo in se ji podrejaš. Nič nisi napisala, kako reagira tvoj partner takrat, kadar se tvoje stališče razlikuje od taščinega. Na katero stran se potem postavi?

Rešitev tvojega problema vidim le v tem, da se temeljito pogovoriš najprej s svojim možem. Povej mu, kaj te moti, kaj ti ni všeč. Povej, da enostavno več ne boš prenašala tega, da ti bo tašča komandirala kdo bo boter TVOJEMU otroku. In kaj je prav da narediš in kaj ni. Življenje in familija sta tvoja. Torej ga urejaš kot je tebi ljubo in tako da boste VI TRIJE SREČNI. In povej možu, da pričakuješ njegovo podporo, katero ti je tudi DOLŽAN izkazati.

In da bi se opravičila tašči? ZAKAJ? Zato, ker ti hočeš živeti tako kot pač hočeš? HALOuser posted image

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu darjatimci)
Neposredna povezava do sporočila: 9
21.8.2006 11:46:29   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Mič

Mislim enako user posted image .

Jaz pa mislim, da je teh nekaj km dosti, dosti premalo.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
21.8.2006 11:51:08   
srki
Upoštevajte tisto razliko v km pa čimmanjkrat na obisk, ker te očitno vedno spravi s svojo zlobo ob živce. Pa naj gre sam partner, če mu to pomeni veliko. Obrazloži mu, zakaj ti ne greš, kakšne so tvoje izkušnje. Če te ima rad, se bo tudi postavil zate.

Enostavno živi svoje življenje, brez tašče.

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 11
21.8.2006 13:21:22   
tehnofil
1. problem: vcasih pac od nje izvem, kaksne govorice se sirijo o meni.

To je kao dobro?

2. problem: pismo, ki ga sem napisala partnerju,
3. problem: Partner je ves cas dajal prednost svoji druzini;

To je kao "se dobro razumeva."? Mislim da imaš tu največ problemov. Od tu izvira vse ostalo.

Poslala sem ji sicer sms v opravicilo,

A si otrok? A to je kao opravičilo? Sam sms jemljem za popolnoma nesprejemljivo in je uporaben samo za nujna sporočila. Zato sms ki vsebujejo osebne odnose ignoriram. Kot da ga nikoli nisem dobil. Za mene ga ni. SMS z opravičilom je za mene žaljiv. Z njim si ji povedala to kar si v bistvu hotela. Da ne misliš resno z opravičilom, ker itak ni to sploh toliko tvoja krivda. Verjetno imaš prav, vendar za mene je SMS za reševanje medosebnih odnosov, grd odnos do človeka.

4. problem: cestitke (besedne) ob rojstvu sem cakala zaman.
4. problem: Sla je jokat, govorila o tem, kako se je zrtvovala...

Čutiš, da te ne mara. Na vsak način ti kaže, da nisi dovolj dobra za njenega sinka. In to te boli. Da te ne sprejema.

Mislim, da bi z izogibanjem pravzaprav dala potrditev temu, kar sama že ves čas želi pokazati. In sicer, da nisi dovolj dobra. Ne daj ji razlog za govorjenje, >>Saj sem vedela<<. Pokaži da si boljša. Predvsem pa doma uredita odnose s partnerjem. Ti so bolj problematični.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?