|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Pomoč prosim - zakaj še vedno ni M kljub - te...
20.8.2006 9:26:49   
metuLJchy
Punce živjo,

nočem morit na predolgo, le to...se je kateri zgodilo da ji test (konkretno Firs Sign) ni pokazal prav...? Jaz sem ga naredila 34 dan ciklusa, M. dobim ponavadi okrog 24 dneva, maksimalno 27 dan. Danes je pa že 39 dan, M pa še vedno ni...po tistem testu nisem delala nobenega drugega, tudi me ne mika, ampak taki ciklusi so vsaj zame nekaj čisto novega.

Hvala pa lep sončast dan vsem!

user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Pomoč prosim - zakaj še vedno ni M kljub ...
20.8.2006 9:59:09   
saša80
včasih psiha dela svoje..js sem že imela velikokrat vse nosečniške znake pa se  po treh letih še vedno ni pokazalo user posted image user posted image , upam, pada je tebi, če si želiš zagledat user posted image  user posted image uspelo...... naj bo tisto kar si želiš...

lp saša

(odgovor članu metuLJchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2
20.8.2006 10:35:31   
tosja
tudi meni se je že zgodilo, da je nisem imela tri mesece-pa vse nosečniške znake...user posted image
Pol sem jedla DABROSTON, da sem dobila M- o user posted image  user posted image  pa ne duha, ne sluha, že....................................predolgouser posted image user posted image user posted image user posted image

Upam, da pri tebi ni tako user posted image user posted image user posted image
lp, tosjauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3
20.8.2006 15:37:14   
Pingvinčica
Jst bi na tvojem mestu naredila test. Meni tudi CB ni pokazal pa sem bila user posted image

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 4
20.8.2006 15:53:53   
digi
Lahko da je psiha, lahko pa da je tako kot pri meni.... prvi test je bil negative, potem naslednji trije (vsak čez dva dni) pa so bili eden za drugim bolj pozitivni.... Sedaj sem konec 32. tedna user posted image

Irgendwie, irgendwann, irgendwo...

Timon ti si moj sonček!!!

(odgovor članu Pingvinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
20.8.2006 16:42:02   
Anonimen
Naredi test še enkrat ali pa pojdi na odvzem krvi in tam boš še najbolj prepričana, če si nosečka ali nisi.

Držim pesti, da si!

Lp, jjasna

Neposredna povezava do sporočila: 6
21.8.2006 7:42:15   
metuLJchy
Punce hvala vsem...očitno bila psiha, ali pa se mi je prej prekratek ciklus po nevem kolikih letih uštimal (tudi tega bi bila vesela, da me malo manj matrat neha, saj mam kri že ko vodo skoraj, ko me tako vampirsko pije user posted image ...včeraj sem dobila user posted image  tako da...test je imel očitno prav...

Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

čokolafda
bibica1

kakšno čokolado najraj jeste??????????????'

milka (80%)

gorenjka (14%)

dorina (4%)

figaro (2%)

Število vseh glasov: 207

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!