asso
|
Pozdravljena Oda, Po voziček grem nekako čez tri tedne, žal nič prej in žal nisem iz LJ, ampak iz Primorske. Tako, jaz sem se malo teh vozičkov, oz. vseh trikolesnikov kar precej pozanimala in to tudi iz prve roke, ki so bili že preizkušeni. V glavnem jaz sem tudi že dva meseca imela v glavi, da bom vzela BebeConfort-a Everest, ampak, ker nameravam vzeti zraven tudi navetto in avtosedež mi je kolegica, ki ga trenutno uporablja skoraj odsvetovala. Sej je O.K., ampaka ta navetta je res malo majhna in če je otročiček od ta večjih pride v poštev samo 2 meseca (mere so dolžina 71cm širina 27cm). Tako, da sem iskala drugega. Tako sem gledala tudi za Quinnya, ampak pri njem navetta ni homologirana za v avto. Namreč pri BebeConfort in tudi pri Jane lahko z dodatnimi paski kar naveto privežeš v avto in ga kar v naveti voziš - glede na to, da bom rodila novembra in bo kar hladno pride v poštev, ker ga dajat ven iz navete, pa v avtosedež... - je že boljše direktno z navetto. Tako, da od trikolesnikov mi pride v poštev še samo Jane, ki ima navetto precej večjo od BebeConfort (88cm x 44cm - ali neki podobnega) in tudi napram BebeConfort se pri Jane lahko tudi dvigne glavni del, pri BC se tega ne da, je dojenček non-stop ravno. Upam, da si kaj razumela mojo razlago. No cene, pa so tako: Jane v kompleto 3 kosi (passegino, avtosedež in navetta) pride okoli 650€ (160.000,00 SIT - cca.), BC je cca. 100€ cenejši s prej navedenimi pomanjkljivostmi. Mislim, da je samo passegino od Jane nekje 350€ (85.000,00 SIT) - brez navette in avtosedeža. Vsekakor je cenejše kot pri nas. V tej trgovini v Monfalconu imajo tudi BC, Quinnya, Asahi... tako, da če greš kar v trgovino imaš na kupu primerjavo. Jane vem, da določene barve imajo na zalogi in ga lahko odpelješ takoj (sem poklicala) za ostale pa je možno, da moraš čakat da ga dobijo od 1-2 mesecev. V živo zložen žal ne vem kako je. Kar sem videla iz slik preko interneta (ko najdem stran pošljem) je nekako kot BC oz. izgleda mi, da vzame še manj prostora. Ko ga bom nabavla ti lahko dam kaj več informacij. Ko najdem internet stran, kjer je malo več opisan ti sporočim. Upam, da sem ti kaj pomagala, da ti nisem samo pojme zmešala. Lp asso in :duda: (24t 2d)
|