tintara -> RE: nosečniško čvekanje o vsem mogočem (1.9.2006 7:07:26)
|
Zivijo! Se vam pridruzim se jaz, ceprav vidim, da je na tejle strani itak polno decmbrk. No, v glavnem, Alja01, zgleda, da nas ima s tem pritiskiom kar nekaj tezave. To, da imas na pregledu nekaj visjega je normalno, ceprav pomoje cisto normalno pa tudi ne. Te nocem nic strasit, sam jaz sem se vseeno nehala slepit. NA pregledih imam precej povisane vrednosti (do okoli 150/90), doma pa zdaj spet okoli 120/80 ali malo vec. V 2/3 je bil doma se boljsi in je le redko presegel omenjene vrednosti. Pomoje in po mnenju moje G pa je vsake vsaj malo strah pregelda in zdravnikov in bi torej moral poskociti vsaki, pa ji ne. Pa tudi naj bi nam poskocil tudi v drugih situacijah, kar jaz verjamem, ker ga¸cutim ne samo pred pregledom, ampak tudi v kaksnih bolj zoprnih situacijah (npr. pred javnim nastopanjem, govorom v vecji druzbi...). To pa najbrz ze ni vec sindrom belih halj, ali pac? V glavnem, jaz moram zaradi pritsika 1x mesecno se do internistke v LJ, kjer mi bodo, po izkusnjah iz prve nosecnosti proti koncu uvedli zdravila. Upam, da cim kasneje, ce sploh, seveda. takole, toliko da ves, da nisi edina, lahko pa, da je pri tebi situacija zelo drugacna in sploh nimas takih povisanj na pregledu kot jaz. Veliko srece, vsem.
|
|
|
|