|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   M po prenehanju jemanja KT??
19.8.2006 10:38:09   
Anonimen
ali ste jo dobile prej kot običajno (manj kot na 28 dni) ali vam je ful zamujala??

jaz KT mogla vzet v torek, vendar ga nisem.. sedaj mam pa že od včeraj občutek, da bo nekaj priteklo..  a je možno?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: M po prenehanju jemanja KT??
19.8.2006 10:58:56   
Anonimen
Pred jemanjem KT sem imela M na 29-30 dni, KT sem jemala 2 leti (1,5 let Cilest, pol leta Yarina), ko sem jih nehala jemati sem jo imela prvi dve M točni na 28 dni, potem pa od 23-36 dni. In se tudi po letu dni ni normalizirala, nakar so ugotovili da je za to kriva PCO. Pa prvi dve M sem imela še bolj švoh, potem pa kar precej obilni, še bolj kot M predno sem začela jemati KT.

Lp, jjasna

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
19.8.2006 12:43:03   
Grizo
Hoj.
Jaz user posted image  nisem imela naravno (brez KT) nikoli rednih ciklov. Potem sem KT jemala 7 let in letos januarja sem jih nehala jemati. Prvi mesec je bilo vse normalno, drugi mesec pa se je ciklus čisto podrl. Od takrat imam user posted image  od 32dni do 42 dni. Čisto neredno. user posted image  Kar močno oteži delanje na user posted image  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
19.8.2006 13:43:55   
soncece24
Moja prva po prenehanju KT je prišla 17.dan user posted image user posted image user posted image user posted image me je skoraj kap, potem pa deset mesecev kak se je spomnila, zamude od 5 do 16 dni... zdaj pa je že 2 meseca prišla točno ko urca 28. dan. En čas traja, da se zrihta, po mojem. Sicer pa čiči in čaki, druge itak ni. Glede na trakec pa se pri tebi O bliža, prej kot M, pa te zato malo matra po mojem. Se jajčniki "zbujajo".

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

(odgovor članu Grizo)
Neposredna povezava do sporočila: 4
21.8.2006 11:33:51   
Anonimen
Prva user posted image  po nehanju jemanja Kt je prišla točno 28 dan.Naslednja pa šele na 46 dan in vsaka naslednja za povprečno dva dni prej.Rabla je leto in pol, da je spet prišla pod 30 dni in točno tisti mesec sem zanosila, vendar se je končalo z SSuser posted image .

(odgovor članu soncece24)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.