natasar -> RE: MENI SE ŽE MEŠA (18.8.2006 21:05:43)
|
Pri nas je bilo isto.Ni se hotela voziti v vozičku, ker je bila tako radovedna-pretežno je bila na rokah.Pri 3 mesecih sem pediatrinjo vprašala, če lahko dvignemo naklon na vozičku, je rekla, da lahko samo prvi naklon. Sprehodi so postali lepši, vmes smo jo seveda mogli vzeti v roke, vendar ne tako pogosto.Mislim, da je tvoj tudi tak radovednež, da ga vse okrog zanima. Tudi moji dve kolegici sta rodili 3 tedne prej in sta imeli iste probleme.Včasih smo vse stala ob mizi na kavi, vendar se nismo dale motiti.Najbolj pa je začela uživati po 6. mesecu, ko je že lepo sedela.Mi smo vmes tudi kombinirali sprehode s kengurujčkom in ko je zaspala, smo jo dali v voziček.Tak da ne obupat, vzemi ga s sabo, naj te čudno gledajo, pa kaj, pač imaš malo bolj aktivnega otroka.Ko pa bo shodil, boš pa imela spet druge probleme pri kavici, ampak prej se sprijazniš, boljše bo. Še en primer: en par je moral voziček pospraviti, ker se otrok enostavno ni hotel voziti v vozičku-sem jih pa videvala skoraj vsak dan na sprehodu, so ga imeli v naročju, še zdaj ga včasih nosijo, pa je star 14 mesecev (le občasno je v vozičku ali pa hodi sam).Pa je to že 2.otrok, tako da imata izkušnje, prva je namreč uživala v vozičku. No, pa čim lepše sprehode in mirne kavice želim!
|
|
|
|