|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mislim HALOOOOOOOOO????
18.8.2006 13:07:59   
Anonimen
saj ga lahko pikneš v oko

ali pa mu kam drugam napelaš user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 26
18.8.2006 13:21:27   
rozica11
Jao kok ste dobre, sem se vam prov fajn narežala user posted image  sam je pa res huda tale "dojilna" vreča...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 27
18.8.2006 13:25:38   
tažana
mogoče je pa baby preveč firbčen pa jest noče drugačuser posted image .

(odgovor članu rozica11)
Neposredna povezava do sporočila: 28
18.8.2006 13:27:44   
Anonimen
Jah no saj je res,da če vidi da se kaj dogaja okrog njega bi rad gledal in jel.Ampak se vsaj navadi na hrup in ljudi okrog sebe.Potem jih pa več ne šmirglja pet postouser posted image

(odgovor članu tažana)
  Neposredna povezava do sporočila: 29
18.8.2006 13:28:56   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image dojilna vrečauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 30
18.8.2006 13:42:17   
TiaSara
Hvala bogu, da se pri nas temu smejemo, ker se mi zdi, da se v Ameriki kdo dejansko poslužuje tega - baje da so zares tako zelo puritanski, da ne sme mama niti pomisliti, da bi v javnosti dojila. Pa pozabimo Hollywood!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 31
18.8.2006 13:54:51   
trdozimc
Joj punce!user posted image user posted image user posted image user posted image
Kaj pa če ga s flaško hraniš, tudi rabiš to palerino?

(odgovor članu TiaSara)
Neposredna povezava do sporočila: 32
18.8.2006 14:05:36   
Anonimen
pa to bi lahko bila tudi kakšna kikla kaj ne ?user posted image

(odgovor članu trdozimc)
  Neposredna povezava do sporočila: 33
18.8.2006 14:11:06   
Anonimen
Glede na dolarje je verjetno res USA. Verjetno ste zasledile halo okoli naslovnice ene recvije, namenjene mamicam, na kateri je bil dojenček + joška. Človek bi pomislil, da so Američani bolj odprti, kar presenečena sem nad takšnimi zadevami.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 34
18.8.2006 14:39:28   
Anonimen
Ja,sem zadnjič nekje na internetu prebrala.
Mah ti američani so v piz....

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 35
18.8.2006 14:46:09   
2ursae
IZVIRNO SPOROČILO: someone

Človek bi pomislil, da so Američani bolj odprti, kar presenečena sem nad takšnimi zadevami.

jaz sem že dolgo prepričana, da je konzervativna Evropa, kot so ji še ne dolgo nazaj rekli, že fajn povozila Združene države kar se tiče odprtosti, sploh odprtosti uma user posted image

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 36
18.8.2006 14:59:19   
popek
Ah ti američani s svojo izkrivljeno moralo.
Po TV predvajajo ala Jery Springer in Ricki Lake shove in debatirajo o tem, kako je hčerka zapljala očeta, kako se nekdo onegavi s psom, kako se 15 letnica prostituira in drogira ipd - vse to početje se nazorno predebatira in posname. Po drugi strani pa za vsak **** piskne in vsaka rit je zamegljena. In če mati doji otroka, je to tudi v megli. Za bruhat.

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 37
   [Brisano sporočilo]
18.8.2006 15:20:18   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu popek)
  Neposredna povezava do sporočila: 38
18.8.2006 19:53:12   
PiaM
Še dobro da noge ven gledajo da veš za kaj gre...user posted image  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 39
18.8.2006 21:44:31   
rozica11
Joj sem eno fajn idejo dobla...tale zadeva bi prov prišla pri frizerju; otroka futraš pa še lepo te v miru ostrižejo zravn da nič na otročka ne pade, (ok. pustmo nogce te so lahko mal kosmate user posted image ), mene prov spominja na tista pregrinjala pri frizerjih...no zna kar prov pridt, sej če bi kera rajš cenejš varianto lahko tak pregrinjal skup zašije pa bo kar podoben patent

ALBUM MALE LANE: http://www.ringaraja.net/forum/albumphoto.asp?albumid=14726&asortType=3&apage=1

(odgovor članu PiaM)
Neposredna povezava do sporočila: 40
18.8.2006 21:49:14   
Anonimen
Ej rožica prav imaš, dobra ideja.  Jaz sem bila 2x tako pri frizerju, da sem ga morala dojiti med tem ko so me štimali.user posted image

(odgovor članu rozica11)
  Neposredna povezava do sporočila: 41
19.8.2006 8:41:51   
lolipop
No, ne bi lih o odprtosti Slovencev. Ko sem začela mojega malega okol prevažat, mi je moj kolega reku v stilu: sej je kul, da  v javnosti dojiš, ampak a tud v As-u? Jaz pa njemu nazaj: a zdej nej se pa jaz sekiram, ko v As-u dojim, Playbojevi zajčici pa sredi Ljubljane na plakatu joške dol visijouser posted image . Toliko o "kvazi-liberalnosti" naše populacije.

Sicer pa je moj komentar na dojilno vrečo naslednji:user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 42
19.8.2006 11:51:07   
Magi*
ja, čak mal. As je pa fensi. pa sama LJ smetana se tam zbira: od zajčic do misic;) tja pa že ne sodijo takele ordinarne mladenke, ki bi povrh vsega hotle še dojitiuser posted image

glede dojilske pelerine pa user posted image . mene je kar zmrazilo, ko sem vidla bejbija v tisto črno coto zavitga, pa srečno mamico z "blago telečjim pogledom".

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu lolipop)
Neposredna povezava do sporočila: 43
19.8.2006 12:01:41   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Magi*

pa srečno mamico z "blago telečjim pogledom".

Jasnost črne barve ji je razsvetlila pogled na dojenčka.

Pelerina ali kaj to že je, je čist ok, ampak reklama.....saj bi mogoče še začeli razmišljati o nakupu....sam ne nas takole nategvat user posted image

(odgovor članu Magi*)
  Neposredna povezava do sporočila: 44
20.8.2006 0:24:14   
Anonimen
Dej Mišek ti še malo razmisli če bi šla v muslimansko državo.Sem zadnjič en film gledala, pa se ni ženski v njem nič dobro godilo.

Raje ostani domauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 45
20.8.2006 7:20:03   
Anonimen
Diana 5, nič ne skrbi, ti filmi tudi meni strah v kosti naženejo in sem ogorčena nad tem kako se tam dela z ženskami. Ampak jaz grem v Dubaj, tam pa poznam nekaj ljudi, tudi sama sem bila tam in vem da ni tako hudo. Res da se pač ne šetkaš sredi noči sam in napol goli, sam drgač mislim, da se ni za bat. Če poznaš kulturo in jih spoštuješ, pol je ok. Me pa vseen tu pa tam kaj skrbi. To je že bolj napredno muslimansko mesto user posted image , kot kaka savdska arabija, tja pa ziher ne bi šla. pa hvala za skrb. Mi bo sis nabavla tole pelerino in bomo vse skrili user posted image . Mogoče pa bom lahk tam odprla trgovino s tem user posted image . A mislite, da bi to šlo tamuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 46
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?