Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mislim HALOOOOOOOOO???? 18.8.2006 13:07:59
|
|
|
|
Anonimen
|
saj ga lahko pikneš v oko ali pa mu kam drugam napelaš
|
|
|
|
RE: Mislim HALOOOOOOOOO???? 18.8.2006 13:21:27
|
|
|
|
rozica11
|
Jao kok ste dobre, sem se vam prov fajn narežala sam je pa res huda tale "dojilna" vreča...
|
|
|
|
RE: Mislim HALOOOOOOOOO???? 18.8.2006 13:25:38
|
|
|
|
tažana
|
mogoče je pa baby preveč firbčen pa jest noče drugač .
|
|
|
|
RE: Mislim HALOOOOOOOOO???? 18.8.2006 13:27:44
|
|
|
|
Anonimen
|
Jah no saj je res,da če vidi da se kaj dogaja okrog njega bi rad gledal in jel.Ampak se vsaj navadi na hrup in ljudi okrog sebe.Potem jih pa več ne šmirglja pet posto
|
|
|
|
RE: Mislim HALOOOOOOOOO???? 18.8.2006 13:28:56
|
|
|
|
Anonimen
|
dojilna vreča
|
|
|
|
RE: Mislim HALOOOOOOOOO???? 18.8.2006 13:42:17
|
|
|
|
TiaSara
|
Hvala bogu, da se pri nas temu smejemo, ker se mi zdi, da se v Ameriki kdo dejansko poslužuje tega - baje da so zares tako zelo puritanski, da ne sme mama niti pomisliti, da bi v javnosti dojila. Pa pozabimo Hollywood!
|
|
|
|
RE: Mislim HALOOOOOOOOO???? 18.8.2006 13:54:51
|
|
|
|
trdozimc
|
Joj punce! Kaj pa če ga s flaško hraniš, tudi rabiš to palerino?
|
|
|
|
RE: Mislim HALOOOOOOOOO???? 18.8.2006 14:05:36
|
|
|
|
Anonimen
|
pa to bi lahko bila tudi kakšna kikla kaj ne ?
|
|
|
|
RE: Mislim HALOOOOOOOOO???? 18.8.2006 14:11:06
|
|
|
|
Anonimen
|
Glede na dolarje je verjetno res USA. Verjetno ste zasledile halo okoli naslovnice ene recvije, namenjene mamicam, na kateri je bil dojenček + joška. Človek bi pomislil, da so Američani bolj odprti, kar presenečena sem nad takšnimi zadevami.
|
|
|
|
RE: Mislim HALOOOOOOOOO???? 18.8.2006 14:39:28
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja,sem zadnjič nekje na internetu prebrala. Mah ti američani so v piz....
|
|
|
|
RE: Mislim HALOOOOOOOOO???? 18.8.2006 14:46:09
|
|
|
|
2ursae
|
IZVIRNO SPOROČILO: someone Človek bi pomislil, da so Američani bolj odprti, kar presenečena sem nad takšnimi zadevami. jaz sem že dolgo prepričana, da je konzervativna Evropa, kot so ji še ne dolgo nazaj rekli, že fajn povozila Združene države kar se tiče odprtosti, sploh odprtosti uma
|
|
RE: Mislim HALOOOOOOOOO???? 18.8.2006 14:59:19
|
|
|
|
popek
|
Ah ti američani s svojo izkrivljeno moralo. Po TV predvajajo ala Jery Springer in Ricki Lake shove in debatirajo o tem, kako je hčerka zapljala očeta, kako se nekdo onegavi s psom, kako se 15 letnica prostituira in drogira ipd - vse to početje se nazorno predebatira in posname. Po drugi strani pa za vsak **** piskne in vsaka rit je zamegljena. In če mati doji otroka, je to tudi v megli. Za bruhat.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 18.8.2006 15:20:18
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Mislim HALOOOOOOOOO???? 18.8.2006 19:53:12
|
|
|
|
PiaM
|
Še dobro da noge ven gledajo da veš za kaj gre...
|
|
|
|
RE: Mislim HALOOOOOOOOO???? 18.8.2006 21:44:31
|
|
|
|
rozica11
|
Joj sem eno fajn idejo dobla...tale zadeva bi prov prišla pri frizerju; otroka futraš pa še lepo te v miru ostrižejo zravn da nič na otročka ne pade, (ok. pustmo nogce te so lahko mal kosmate ), mene prov spominja na tista pregrinjala pri frizerjih...no zna kar prov pridt, sej če bi kera rajš cenejš varianto lahko tak pregrinjal skup zašije pa bo kar podoben patent
|
|
RE: Mislim HALOOOOOOOOO???? 18.8.2006 21:49:14
|
|
|
|
Anonimen
|
Ej rožica prav imaš, dobra ideja. Jaz sem bila 2x tako pri frizerju, da sem ga morala dojiti med tem ko so me štimali.
|
|
|
|
RE: Mislim HALOOOOOOOOO???? 19.8.2006 8:41:51
|
|
|
|
lolipop
|
No, ne bi lih o odprtosti Slovencev. Ko sem začela mojega malega okol prevažat, mi je moj kolega reku v stilu: sej je kul, da v javnosti dojiš, ampak a tud v As-u? Jaz pa njemu nazaj: a zdej nej se pa jaz sekiram, ko v As-u dojim, Playbojevi zajčici pa sredi Ljubljane na plakatu joške dol visijo . Toliko o "kvazi-liberalnosti" naše populacije. Sicer pa je moj komentar na dojilno vrečo naslednji:
|
|
|
|
RE: Mislim HALOOOOOOOOO???? 19.8.2006 12:01:41
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Magi* pa srečno mamico z "blago telečjim pogledom". Jasnost črne barve ji je razsvetlila pogled na dojenčka. Pelerina ali kaj to že je, je čist ok, ampak reklama.....saj bi mogoče še začeli razmišljati o nakupu....sam ne nas takole nategvat
|
|
|
|
RE: Mislim HALOOOOOOOOO???? 20.8.2006 0:24:14
|
|
|
|
Anonimen
|
Dej Mišek ti še malo razmisli če bi šla v muslimansko državo.Sem zadnjič en film gledala, pa se ni ženski v njem nič dobro godilo. Raje ostani doma
|
|
|
|
RE: Mislim HALOOOOOOOOO???? 20.8.2006 7:20:03
|
|
|
|
Anonimen
|
Diana 5, nič ne skrbi, ti filmi tudi meni strah v kosti naženejo in sem ogorčena nad tem kako se tam dela z ženskami. Ampak jaz grem v Dubaj, tam pa poznam nekaj ljudi, tudi sama sem bila tam in vem da ni tako hudo. Res da se pač ne šetkaš sredi noči sam in napol goli, sam drgač mislim, da se ni za bat. Če poznaš kulturo in jih spoštuješ, pol je ok. Me pa vseen tu pa tam kaj skrbi. To je že bolj napredno muslimansko mesto , kot kaka savdska arabija, tja pa ziher ne bi šla. pa hvala za skrb. Mi bo sis nabavla tole pelerino in bomo vse skrili . Mogoče pa bom lahk tam odprla trgovino s tem . A mislite, da bi to šlo tam
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najtežje stvari v materinstvuTo so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?