darjatimci -> RE: za tiste, ki ste dolgo dojile in so se potem otroci sami odstavili (18.8.2006 11:56:43)
|
Naš fantič pa se je približno pri 18mesecih odločil,da ne rabi več dojke. Tudi mene je skrbelo,preden je bilo treba iti v službo in vrtec,kako bomo ukinili to nočno crkljanje,saj za podnevi me ni skrbelo,sem pač vedela,da me bo ujel in zahteval svoje. Poskusili smo razne metode,potem sem se pa odločila,da nočno vstajanje prevzame ati in se je obneslo,tako smo se znebili nočnega crkljanja ob dojki,to je bilo pri enem letu starosti.Potem sem šla v službo,mali v vrtec,ampak on je moral še takoj,ko sva prišla domov dobiti svojo dozo in potem zvečer še enkrat. Je pa bilo večkrat prav hecno,ko me je hotel napasti kar v trgovini ali lokalu,da bi dobil zizo. V takih primerih,ko se otrok noče odstaviti,je težko pametno svetovat,lahko ti le rečem,da se bo ko se bo odločil sam,vsekakor pa je lažje,če bosta manj skupaj,ti v službi on v varstvu.Saj,če si ves čas na razpolago,bo to otrok izkoristil.
|
|
|
|