kaj naj naredim (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Vrtec in varstvo

Sporočilo

Anonimen -> kaj naj naredim (18.8.2006 7:53:23)

Oddala sem vlogo za vrtec (mojo dohodnisko odločbo za 2004 in potrdilo partnerja, da v letu 2004 ni bil zaposlen - sedaj pa je zaposlen), nisem pa oddala potrdilo o preživnini. Vlogo moram dopolniti s potrdilom za partnerja, da je še vedno brezposeln oz. z dokazilom o plači za zadnje 3 mesece.

Ker pa s partnerjem ne živiva več skupaj in imava že urejeno preživnino, me zanima, če moram oddati potrdilo o preživnini ali tudi njegove plače.

Hvala za odgovore.

KIRA -> RE: kaj naj naredim (18.8.2006 7:57:04)

jaz bi na tvojem mestu dala potrdilo o preživnini (čeprav  nimam izkušenj s tem, se mi zdi bolj logično, ker njegovo plačo pol ne morejo upoštevat kot skupni dohodek)
če jim ne bo dovolj, jim lahko itak še druge papirje dostaviš naknadno.

Mina1 -> RE: kaj naj naredim (18.8.2006 7:57:29)

Jaz sem morala oddati tale sklep sodišča o preživnini naknadno v vrtec po tejle vlogi.

Sicer baje ni nujno, ampak je rekla, da je odvisno od tega, kako bom finančno zvozila, torej sem razumela, da bo nekaj manj za plačati, če bodo upoštevali preživnino in to, da sem oz. si mati samohranilka.

lexl -> RE: kaj naj naredim (18.8.2006 10:13:39)

Če s partnerjem nista več skupaj in imata sklenjen dogovor o preživnini (preko sodišča), potem pod družinske člane vpišeš samo sebe in otroka, dohodek daš pa samo tvoj + preživnino.

Stran: [1]