Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
[Brisano sporočilo] 18.8.2006 0:10:11
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: slika za osebno izkaznico 18.8.2006 2:14:25
|
|
|
|
KIRA
|
pri nas nikjer, moraš it k fotografu. 4 slike pa koštajo 2 jurja ! (ne več jurja kot je blo ponavadi, mater so žleht tej fotografi!)
|
|
|
|
RE: slika za osebno izkaznico 18.8.2006 8:48:44
|
|
|
|
Pupica
|
Kira pri nas pa celo 2,5 jurja
|
|
|
|
RE: slika za osebno izkaznico 18.8.2006 9:03:23
|
|
|
|
KIRA
|
uf!
|
|
|
|
RE: slika za osebno izkaznico 18.8.2006 9:09:14
|
|
|
|
XXYY
|
ursa_p: povprašaj pri foto KURENT na Miklošičevi v Lj. za sliko iz vašega fotoaparata. Drugače pa imajo tam, če se slikaš za osebno (za otroke in za odrasle iseta cena) ali za kaj drugega, da se slikaš posamezno, pridejo 8 slik - 1000 sit. Se mi zdi, da so oni zelo ugodni v Ljubljani.
|
|
|
|
RE: slika za osebno izkaznico 18.8.2006 9:27:13
|
|
|
|
ursa_p
|
Ja, ne razvijajo povsod ... sem ze nekaj casa nazaj malo sprasevala okrog, pa nisem nasla. Ovcka ... a je to prec, ko zavijes iz avtobusne noter na desni strani? Ce je to to, potem je ista cena kot je bila se pred parimi (cca 6) leti. Lp, Ursa
|
|
|
|
RE: slika za osebno izkaznico 18.8.2006 13:04:47
|
|
|
|
XXYY
|
Ja ursa_p, to je tam ja. Tudi nekaj let nazaj so imeli še okrog 900sit (mislim, da nekje 5 let). Povprašaj tam pa boš videla.
|
|
|
|
RE: slika za osebno izkaznico 19.8.2006 1:03:04
|
|
|
|
Anonimen
|
Ovcka, kaj nisi to prej povedala Pupica, ja mater, kje pa vi to delate? Jaz sem v Lj pred tremi meseci dala za 4 slike za osebne dokumente 1700, pa se mi je se to zdel tumac! Sem pa vidla akcijo ene dva semaforja po Celovski naprej za 1200sit Ko sem imela slike ze narejene ...
|
|
|
|
RE: slika za osebno izkaznico 19.8.2006 9:24:10
|
|
|
|
XXYY
|
No, RibicaRR, zdaj veš za naslednjič, ko se boste šli kaj slikat. KAr pejte k foto KURENT, je res zelo, zelo ugodno.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
izbor imena za fantaadockKatero ime za fanta vam je najbolj všečpeter (
23%)
jan (
47%)
izak (
23%)
oto (
7%)
Število vseh glasov: 268Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!