vdrt prsni koš pri dojenčku (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček



Sporočilo


marty5 -> vdrt prsni koš pri dojenčku (17.8.2006 17:54:15)

Ima katera izkušnje z vdrtim prsnim košem pri dojenčku? Na sistematskem pregledu je namreč pediatrinja omenila, da ima naš sinko nekoliko vdrt prsni koš in bi bilo potrebno stvar raziskati. Sicer je rekla, da bomo počakali nekaj časa, če se bo zadeva popravila. Seveda me je malo stisnilo, ker se ne sliši najlepše....Zanima me kaj več o tem - če je to nevarno, se da pozdravit, skratka kaj to pomeni za zdravje in razvoj otroka.

Vsa ta vprašanja so prišla za mano, po pregledu, bom pa ob priliki izprašala našo zdravnico. Vseeno bi mi pomagalo, če ima katera izkušnej s tem.

Hvala v naprej....




cukerček -> RE: vdrt prsni koš pri dojenčku (17.8.2006 22:41:25)

nimam izkušenj z tem ampak držim pesti da se vse dobro izteče




marty5 -> RE: vdrt prsni koš pri dojenčku (18.8.2006 7:39:50)

Sem popvprašala še na sosednjem forumu pediatrinjo in me je potolažila....No, še sreča, da nima nihče izkušenj s tem [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Hvala vseeno za odgovor[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]




nana 27 -> RE: vdrt prsni koš pri dojenčku (18.8.2006 10:51:05)

Naš ima tudi vdrt prsni koš pa nas je na to opozorila pediatrinja na zadnjem pregledu pri 9ih mesecih. Rekla je, da mi verjetno kdo od naju tudi takšen prsni koš in da ni to nič takega. Rekla je, da se da to "popraviti" s plavanjem in da so to lahko zelo dobri plavalci [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]




Anonimen -> RE: vdrt prsni koš pri dojenčku (21.8.2006 7:24:08)

Kako pa to izgleda? Naš mali ima prsni koš nesimetričen, na eni strani bolj zunaj, kot na drugi. Če dobro pogledaš, izgleda, kot da bi imel na eni strani bulo, ampak sem potipala in gre samo za rebra, ki na eni strani "štrlijo" bolj ven. A je to to?




Anonimen -> RE: vdrt prsni koš pri dojenčku (21.8.2006 15:50:37)

Jaz imam tudi vdrt prsni koš. Izgleda pa tako, kot je ena prej napisala - nesimetrično, na eni strani kot nekakšna bula, na drugi pa luknja [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]. Meni so tudi rekli, da se da popravit s plavanjem. Jaz sem hodila plavat, ampak ni nič pomagalo. Nič ni nevarno, le iz estetskega videza je lahko moteče. Lahko bi šla sedaj na lepotno operacijo, ampak mene ne moti. 




Stran: [1]