Magi*
|
veš kaj, jaz sem imela v srednji šoli fanta, ki mi je skoz govoril, da moram shujšat, delat za postavo, da imam kriv nos, krive zobe... sem bila mlada in naivna in totalno nesamozavestna in sem mu skoraj nasedla. res je, da fantje dolgo niso gledali za mano, ker sem se pozno razvila in sem bila sramežljiva, pa tudi ni bilo priložnosti, saj me dolgo nikamor niso pustili. na domačem vrtu pa itak ne spoznaš dost fantov . potem pa so se mi nekako odprla nova obzorja in sem se začela imeti rada. tisto najstniško iskanje sem dala skozi in sprevidela, da sploh ni tako hudo, da nisem debela (50kg na 165cm) in sploh nimam tako zelo krivih zob in imam čisto simpatičen nos, ki ga ne zamenjam za nič na svetu. in sem ga brcnila v rit. pol je pa jokal in javkal, da tako lušne in pametne punce ne bo več našel. je imel čist prav nihče, ampak res nihče nima te pravice, da gazi po tebi. če misli, da si zasluži boljšo mačko, naj si jo gre iskat. ampak to naj nardi kot dec. spoka kufre in izgine iz vajinega življenja. tukaj se zame ljubezen konča. če je tvoje stanovanje, ga enostavno vrži ven. če mu moraš kaj izplačati, kar je vložil v to stanovanje, vzemi kredit. noben kredit ni tako drag, kot je drago tvoje življenje in tvoj mir. v glavnem njega se znebi, ker bo dolgoročno zelo slabo vplival na tebe in hčero. bodi odločna, zrihtaj se in glavo pokonci. boš videla, da bo prebledel, ko se boš k sebi vzela (lepo se obleči, uredi lase, malo maskare in bleščilo za ustnice - naredi čudeže, tudi bolj samozavestna boš) in odločno nastopila. jaz sem še vedno prepričana, da je ena velika reva. ne izključujem pa možnosti, da že nima druge ženske, če tebe tako skriva. to pa tudi ni nobena tragedija, le en razlog in argument več, da se ga rešiš.