Hladilniki (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Gospodinjski nasveti

Sporočilo

Mina1 -> Hladilniki (17.8.2006 14:58:02)

Povejte punce, kateri  hladilniki so boljši: Elektrolux (ENB 3851X) ali Whirlpool (ARC 7690 IX)? Morda kateri drug?

Tile kombinirani me zanimajo, veliki malo čez 2 metra. Pri mojem bivšem smo imeli dvokrilnega ameriškega Samsunga in je bil super fajn. Glede na to, da nismo več skupaj, vse pa je ostalo tam, bo treba kmalu na novo opremljati in kaj pametnega kupiti, zato me zanima, kateri so dejansko boljši. Oba staneta tam okoli 200.000 pa tja do 230.000 sit.

Mislim v tem smislu, da je to res en uporaben, velik NO Frost hladilnik, vrata nerjaveče jeklo, morda 0 zona in tako.

Morda ga katera ima in je zadovoljna?

baby baby -> RE: Hladilniki (17.8.2006 15:01:38)

Načeloma so najboljši Liebher. Dvokrilni so praktični. Imaš pa tudi možnost side-by-side. Torej dva postavljena skupaj.
kakorkoli se boš odločila; samo ne vgradnega!

Mina1 -> RE: Hladilniki (17.8.2006 15:07:30)

Itak bo samostoječ oz. prostostoječ, mislim da za ameriškega žal ne bo prostora in tudi predaleč vode bo, da bi naštimali tisti del za ledomat, tako da ostane kakšen tak ogromen in visok cca 2 metra ali malo čez.

Hvala:)

Anonimen -> RE: Hladilniki (18.8.2006 19:05:21)

mina1 midva imava takega..od gorenja...pa sem zadovoljna..
[image]http://www.gorenje.com/catalogue/imagelib/appl/detail/appliances/objective/rk6357e.jpg[/image]
[image]http://www.gorenje.si/images/spacer.gif[/image]

tosja -> RE: Hladilniki (19.8.2006 22:26:57)

Imava WHIRPOOL in sva zelo zadovoljna!

Mina1 -> RE: Hladilniki (21.8.2006 7:16:03)

Ja za vikend sem malo šnofala naokoli in so mi sugerirali tega 2meterskega in še par cmjev čez od Whirpoola, češ da je boljši od Elektroluxa ali pa ameriškega, v kolikor imam prostor (LG je v hudi akciji, ali pa tale Samsung, ki sem ga že imela), ostalo je cenovno too much...

Aja, drugače pa naj bi bilo res, da so tile Liebher daleč najboljši, pa tudi pri ceni se to pozna (!!!!!), tako da...bom glede na ceno verjetno res zbirala med Whirpoolom ali pa ameriškim, če se bo izkazalo, da ga spravimo tja, kamor bo namenjen.

No nevem, mogoče še katera kaj pove. Hvala punce:)) 

Andra -> RE: Hladilniki (21.8.2006 7:24:03)

Če se ti zelo dopade ameriški hladilnik, ti moram povedat, da so jih imeli še prejšnji teden v BOFu v akciji in sicer od Samsunga, ki so defenitivno najboljši hladilniki, za 280.000,00 SIT. Kovinske barve in vsemi dodatki, ki naj bi jih takšen hladilnik lahko imel.

Mina1 -> RE: Hladilniki (21.8.2006 7:31:27)

Pa sej, tile ameriški so mi všeč tudi zaradi prostora notri, ogromon spraviš v hladilnik, pa še 5 nas bo v familiji (mojedva starša in jaz z obema fantkoma), hladilnik amerški pa smo imeli pri mojem "bivšem" partnerju in sem se glih navadila, zdaj pa takole...razhod...in te stvari. Groza. Pa ne groza zaradi hladilnika, ampak groza na čustvenem področju, ampak je to za kam drugam...

Ja, in v BOFu imajo v akciji tudi tegale LG, ki se kosi s Samsungom, pa je v akciji za 260.000 sit, ampak ga skladiščijo le 2 meseca, mi ga bi pa rabili okoli 15. 12. tega leta. Recimo v Harviju bi nam ga skladiščili brez problema, ampak trenutno ni takih akcij kot jih ima Bof, zato smo rekli, da definitivno počakamo z nakupom, sej pomoje so akcije kar naprej, a ne..., pa da točno zmerimo tisto steno, na kateri bo, tako da se ne zakalkuliramo z merami in tako.

Andra hvala.

Anonimen -> RE: Hladilniki (21.8.2006 7:45:37)

IZVIRNO SPOROČILO: Mina1
hladilnik amerški pa smo imeli pri mojem "bivšem" partnerju in sem se glih navadila, zdaj pa takole...razhod...in te stvari. Groza.

In zdaj boš nabavila podoben hladilnik, kot ste ga imeli tam?
Da te bo "groza" vsakič, ko ga boš odprla?

Kaj pa vem, navada komota gor ali dol, jaz bi ga za nekaj časa raje kar pozabila....
Drži se  [sm=rozica.gif]

Mina1 -> RE: Hladilniki (21.8.2006 7:56:48)

Ma ja, a veš Mič, to so te stvari, ko z nekom zaživiš, imaš 2 otroka iz ljubezni, se imaš lepo do momenta... in tako, si urediš vse življensko pomembne stvari, opremiš tako da ti je lepo in v zmožnostih, ki jih premoreš seveda.

In zdaj bo treba določene stvari jovo na novo rihtati, ker tule, kjer smo sedaj (pri mojih doma) je res malo prostora za 5 ljudi, druge možnosti pa nimam, kot da se vsi skupaj, vseh 5 preselimo v večje stanovanje, da vsaj zadihaš malo ali pa se omakneš, ko imaš polno glavo vsega, in tu bomo rabili dosti novih stvari, ker so tele dom že zelo dotrajane in tako. Finance pa so spet zgodba zase. Komaj smo tam vse poplačali, se bo treba spet znajti...

In sej mogoče imaš prav po svoje...

Stran: [1]