|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   VPRAŠANJE
17.8.2006 11:25:09   
TANTRA
Sem v dilemi. Zaradi povečanja možnosti zanositve mi je zdravnica predpisala Klomifen. Že prejšnji ciklus sem imela pomisleke, saj se mi je močan rjav izcedek, tudi kri pojavil točno 28. dan, ki pa je po 3 dneh izginil. Potem pa se je spet pojavil čez 3 dni in trajal 3 dni. Takrat sem kar 5 dan po izcedku vzela Klomifen. Imela sva zelo pogoste odnose na dopustu vendar nisem zanosila.
No, ta mesece sem na 29 dan dobila močnejši rjav izcedek in sem mislila to je menstruacija....Izcedek je trajal 3 dni in konec. 5 dan sem spet vzela Klomifen, toda 7 dan se spet pojavi rjava sluz in nato tudi kri... Prenehala sem jemati Klomifen, saj je očitno menstruacija nastopila 36 dan. Sedaj nameravam vzeti Klomifen danes.
Zanima me kaj menite vi o tem. Se je kateri tudi to dogajalo?
Hvala in lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: VPRAŠANJE
17.8.2006 11:35:29   
Anonimen
Kot prvo, nikoli ne jemlji klomifena pred menstruacijo. Rjavi izcedek ni menstruacija. Ko se ti vlije ornk, takrat je menstruacija, ne prej. Če vzameš prej, nima klomifen nobenega haska. Nekatere punce imajo rjavi izcedek par dni, nekarere tudi po 10 dni, ampak to ni menstruacija. Ne moreš zgrešiti močan rjavi izcedek in čisto menstrualno kri. Če vzameš prej si lahko samo za juser posted image ciklus.

(odgovor članu TANTRA)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
17.8.2006 12:59:20   
TANTRA
Hvala,
očitno sem že prejšnji mesec falila.... No, bom tokrat jemala od danes naprej in potem kar bo pa bo....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
17.8.2006 15:40:30   
ana b
Jaz sem tudi imela rjavkast izcedek, ki se je kasneje izkazal za krvavitev med nosečnostjo. Si preverila?

(odgovor članu TANTRA)
Neposredna povezava do sporočila: 4
17.8.2006 17:00:14   
Anonimen
Ja s temi izcedki se ni za igrat, zato je še toliko bolj pomembno da počakaš, da se ti ornk vlije in potem ziher nimaš kaj za zgrešit. Vem da je težko čakat, sam še težje je potem čakat, če kaj kiksneš, ali bo vse ok lai ne. Bog ne daj da si tako kot ana b. Klomifen pa ni dobr za v nosečnosti. Poleg tega pa nič ne zgrešiš tudi če klomifen vzameš 3 dan po menstri. Bolj tko kot pa prej, verjemi. Samo ne se silit nekam, ker ne boš s tem nič prej zanosila, samo škodo si narediš.
Lahk pa tudi pogledaš v klub klomifenk in boš tam videla da punce različne dneve različne doze jemljejo.

(odgovor članu ana b)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

vstajanje ponoči
tinchek1980

Ali vam mož/partner pomaga in namesto vas vstane ponoči, ko dojenček joka?

da, vedno (17%)

da, pogosto (30%)

zelo redko (31%)

nikoli (22%)

Število vseh glasov: 185

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!