|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   drugega poroda bolj strah kot prvega...
16.8.2006 23:15:48   
pinkiponki
A je še katera, ki jo je bilo drugega poroda fuuuul bolj strah kot prvega, pa se je potem vseeno dobro izteklo. Jst se prvič sploh nism bala, no skoraj da ne, zdej drugič se mi pa že neki časa ponoči sanja, da rojevam....pa imam še 6tednov do konca. A je kaj dosti možnosti, da je drugi porod lažji, kot prvi? Ma sej bo, sam včasih sm pa res čist "posrana".

pozdravček od mene

Včasih sonček2*, zdaj pinkiponki
Taja 13.10.2004
Jaš 27.9.2006
Tin 1.6.2009
http://www.moj-album.com/album/6793309/

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: drugega poroda bolj strah kot prvega...
16.8.2006 23:44:38   
Ro-La
nič bat, boš vidla kako hitro bo šlouser posted image  , jaz sem prvič z umetnimi "na ful" rojevala 4 ure, drugič pa "le" 40 minut(pa nimam želje ponovnega porodauser posted image ). res pa je, da prvič ne veš kaj te čakauser posted image

< Sporočilo je popravil Ro-La -- 16.8.2006 23:46:13 >

NE, ne grem več rodit....JASNO!?

(odgovor članu pinkiponki)
Neposredna povezava do sporočila: 2
16.8.2006 23:49:32   
rija
user posted image user posted image user posted image  Mene bi tudi bilo. Pri prvem nisem vedela kaj me čaka. Pri drugem pa bi se mi že sanjalouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3
17.8.2006 6:13:47   
Naty*Taja
Nič bat!Ti garantiram, da je lažje!Zato se kr pomiri in odženi strah!
Mi smo tudi prvič 4 ure rojevali z umetnimi in še ful sem bila šivana.
Drugič je blo pa slabo uro vse mimo. Še študirat nisem imela časa, da bi me blo strah. In naj ti povem, da do sedaj še nisem srečala ene, ki bi rekla, da je blo drugič težje,kot prvič!Tako da, le pogumno!!!!

MONTIGNAC

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 4
17.8.2006 8:09:41   
Marogica
Mislim, da je tvoj strah čisto upravičen, saj pri drugem že veš kako gre in kaj te čaka. Zato sem bila tudi jaz dosti boj nervozna. Se pa je izteklo vse normalno, ponavadi so tudi drugi porodi krajši. Tudi pri meni je bil. Prvi je trajal 13 drugi pa 12 ur...user posted image  Kaj hočemo, ni ravno neke razlike, po statističnih podatkih pa je tudi pri meni držalo-to s krajšim porodom.

Hiter porod in čim manj strahu ti želim.

Neposredna povezava do sporočila: 5
17.8.2006 8:45:08   
SaaS
Po mojem je pri vseh ta strah prisoten. Pred prvim porodom sem mislila, kako je v drugo lažje in manj strah, ker vsaj veš kaj te čaka. Ja, ha ha, ravno zaradi tega sem bila še bolj nervozna.
Je bil pa potem drugi porod vsekakor lažji in predvsem veeelikooo hitrejši.
Prvič je trajalo 15ur, drugič 1uro.

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
17.8.2006 8:54:27   
pinkiponki
ojej SaaS, se bo pa ja pri meni tvoja zgodba ponovila, ker tut jst sm prvič rojevala 13 ur in ne bi imela nič proti, če bi tokrat 1, hihi.
No, hvala za tolažbo punce.

pozdravček od mene

Včasih sonček2*, zdaj pinkiponki
Taja 13.10.2004
Jaš 27.9.2006
Tin 1.6.2009
http://www.moj-album.com/album/6793309/

(odgovor članu SaaS)
Neposredna povezava do sporočila: 7
17.8.2006 9:49:14   
Blacky30
Prvič me je bilo blazno strah. Zdaj vem, zakaj.user posted image  Tako, da me je zdaj strah še 1000x bolj. Zato pa še ne bom imela drugega kmalu.user posted image

(odgovor članu SaaS)
Neposredna povezava do sporočila: 8
17.8.2006 15:29:19   
ribica.
Prvič me ni blo strah, čeprav sem se 10 ur res matrala. Drugič je trajalo "komaj" 6 ur, vendar je bilo dokaj bolj človeško.  Po drugem porodu mi je po glavi hodila le ena misel: Kako sem jaz sploh prvič preživela???

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 9
17.8.2006 15:30:31   
ribica.
Ja, pa pozabila sem povedat, da me drugič ni blo strah, kljub agoniji prvega poroda.

(odgovor članu ribica.)
Neposredna povezava do sporočila: 10
17.8.2006 15:32:17   
Anonimen
prvega me sploh ni bilo strah.Itak sem prespala zaradi inekcije skoraj vse popadke.prebudila sem se ko je bilo treba otroka ven spravit user posted image
Trajalo je vse skupaj več kot 2 uri
Imam zelo lepo izkušnjo in upam,da bo v drugo tudi takouser posted image

(odgovor članu ribica.)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?