Dojenje na poti (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Dojenje in dodajanje



Sporočilo


pomarančas -> Dojenje na poti (16.8.2006 17:23:10)

Zanima me kje dojite, ko ste na poti. Našega zanima vse okoli, tako da je full problem dojiti se kje drugje kot doma. Parkrat potegne, potem ga pa kakšen šum ali glas ali karkoli zmoti oziroma pritegne njegovo pozornost, tako da se obrača na vse strani in ni šans, da bo še naprej jedel. Če ga poskušam še pristaviti, se ujezi in seveda to pokaže z glasnim dretjem, tako da popustim; čez pol ure smo pa spet lačni. Imate mogoče kakšen nasvet?[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]




Magi* -> RE: Dojenje na poti (16.8.2006 22:17:49)

jaz sem se vedno umaknila na samo, kolikor se je le dalo. npr v kak kot in sem se obrnila stran od ljudi, ali pa v previjalnici, najrajši pa v avtu. sem v glavnem tako splanirala, da nama je skoraj vedno ratalo se podojiti v avtu.




monja79 -> RE: Dojenje na poti (17.8.2006 16:08:35)

Pri nas je isto. Ker se dojiva doma v miru, ga drugje vse moti; potem se pa zvija in krili, joka, pa bi in ne bi.
Sedaj uvajamo doma malo več hrupa [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image], da ne bi bil več tako občutljiv. Ko smo na terenu, se podojiva v avtu, če se da, drugače pa se ubadamo z nemirno situacijo. Saj se mora navadit, da se med kosilom tudi pogovarja.




tina104 -> RE: Dojenje na poti (17.8.2006 16:26:57)

Od začetka ga nič ni motilo, kasneje pa ko ga je to motilo, sem dojila največ v avtu, pa tudi v kaki previjalnici, na samem v kaki restavraciji... Če se ni dalo poiskat mirnega prostora, sme se pač dojili tako - malo gledanja okoli, malo potegnit dojko. Če je bil čez pol ure spet lačen, pa sem ga pač še 1x podojila.




Stran: [1]