Stolček za hranjenje (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Otroška oprema

Sporočilo

maca123 -> Stolček za hranjenje (16.8.2006 15:25:47)

Ker se počasi bliža čas hranjenja z gosto hrano moramo kupiti tudi stolček za hranjenje.
Kaj morem biti pozorna pri nakupu stolčka in katerega mi priporočate?

Bumblebee -> RE: Stolček za hranjenje (16.8.2006 15:40:17)

Mislim, da mora biti stolček predvsem varen - da otrok ne more zlesti ven.

Mi smo na začetku uporabljali kar ležalnik in mamino naročje, nato pa trip - trap in smo zelo zadovoljni.Našemu se je fino zdelo, ker je v trip trapu lahko sedel za mizo kot vsi ostali, tisti stolčki s posebnimi pladnji/mizicami se pri nas ne bi obnesli - smo poskusili, pa je vedno želel bližje mizi.

Lp

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (16.8.2006 17:13:59)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

crci06 -> RE: Stolček za hranjenje (18.8.2006 8:43:46)

Evo, sem vam na ta star forum odgovorila, pa bom kar skopirala:

Živjo!
Zaenkrat samo firbcam... moram najdit link do tega stolčka iz Ikee...

Z vami pa bi rada delila samo en nasvet, ki mi ga je dala trgovka v trgovini Šparovček...

Tja sem šla malo pogledat, kaj imajo (komisijska trg.) in so se mi zdele cene kar visoke.
Ko me je vidla, da ravno gledam ceno od rabljenega trip-trap (mislim, da so bili cca 9K-11K), mi je pripomnila, da je edini pravi trip-trap od "Stooleja", ker je ta narejen na Z.

Baje se v raznih poceni Rutarjih dobi nov lesen stolček za hranjenje, ki pa je narejen na A, in se LAHKO PREVRNE!!! (baje pa so tisti na A novi cca 9K)

Toliko v opozorilo, ko bom pa kaj več vedela, vam pa lahko javim (sam boste mogle še malo počakat [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] )

LP!

frutka_ -> RE: Stolček za hranjenje (19.8.2006 22:40:23)

Jaz sem kupila PP Prima Pappa in je OK. Meni se zdi pomembno, da je otrok v njem lahko privezan, da ne spleže ven. Sicer pa je ta stolček kar praktičen, preprosto se zlaga, ima dve mizici, poleže se...cene pa se okrog 25tisoč in gor...še link:
http://www.soncek.si/shop/page/group/grp/1261/PRIMA_PAPPA/-/

Stran: [1]