bobek05 -> RE: spanje pri babicah (16.8.2006 12:41:02)
|
Naš bo kmalu dopolnil 14m, pa je samo 1x sam prespal pri babici (za novo leto, ko je bil star 6m). Drugače velikokrat zaspi z babico (mojo mamo) čez vikend, ker greva midva na kakčno pijačo zvečer za urco ali dve... Kasneje se mu pač pridruživa v isti sobi. Sva ga pa že večkrat tudi skoz dan pustila pri mojih, pa nikoli ni bil velik problem. Moja starša sta navajena nanj, saj ga že od rojstva videvata skoraj vsak vikend (do 1,5m njegovega življenja smo celo živeli pri mojih, da je meni bilo lažje zaradi CR)... Jaz bi rekla, da tudi običajno problem v MENI, da bi bila dlje časa ločena od njega. Letos sta moja starša predlagala, da bi šla z njim sama na morje, ker pa se midva (še posebej jaz) nisva (ŠE!) bila pripravljena se tako dolgo ločit od njega in ker je Anej precej živahen otrok, ki zahteva celega človeka, smo potem šli skupaj in bilo je super! Babica in dedek sta uživala, ker sta imela ob sebi malega (mi smo bili v sosednji sobi), midva pa sva si fajn spočila. To je najboljša varianta dopusta. Jaz bom še počakala par mesecev (sicer to ni ovira, ampak zdaj imamo tisto obdobje, ko ne sme videt mame ali atija odit, če ne se tuli kot, da je konec sveta), potem pa ga bova počasi puščala spati pri babici... Najprej kakšno noč, potem dve... mislim, da bomo do naslednjega poletja ravno prišli na cel teden in mogoče bom pa takrat že pripravljena, da gre sam na morje z mojima staršema...
|
|
|
|