prebavne motnje in dojenje (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Dojenje in dodajanje

Sporočilo

miši -> prebavne motnje in dojenje (15.8.2006 22:26:53)

Pozdravljene!

Zanima me, če prebavne motnje (blaga driska) matere vplivajo na mleko oz. če se to pozna tudi dojenčku? Imam 3 teden staro punčko, danes pa me ful zvija, očitno mi nekaj v hrani ni pasalo, čeprav nisem jedla nič čudnega. Sem klicala v porodnišnico pa pravijo,da ni nič narobe, razen če se meni stanje poslabša (da bi morala k zdravniku) in da naj si orenk umivamo roke.

Ima katera podobno izkušnjo? Me malo skrbi, da ne bo še punčko zvijalo...
HVALA v naprej!

Seven* -> RE: prebavne motnje in dojenje (15.8.2006 22:34:24)

Tako kot so rekli v bolnisnici. Z dojenjem lahko dojencka kvecjemu zascitis pred okuzbo, saj bo preko dojenja prejel dolocena protitelesa. Dojenje je v taksnih okoliscinah celo priporocljivo. Nic bat.

miši -> RE: prebavne motnje in dojenje (15.8.2006 22:39:45)

hvala, sem malo zapaničarila, saj veš, novopečena mamica [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image].

Seven* -> RE: prebavne motnje in dojenje (15.8.2006 22:41:12)

Misi, vsi smo dali to skoz. Prav je da vprasas. Clovek vcasih res ne ve kako bi odreagiral. Lepo se dojita se naprej. [sm=bravo.gif]

monika30 -> RE: prebavne motnje in dojenje (16.8.2006 8:03:57)

Tudi jaz sem imela manjše probleme s prebavo na začetku (tudi malo driska). Verjetno malo zaradi utrujenosti (psihično in fizično), pa sem normalno dojila naprej in je bilo vse vredu, tak da brez skrbi in veselo naprej.
LP

Stran: [1]