čisto drobne pikice??? (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček



Sporočilo


arielca -> čisto drobne pikice??? (15.8.2006 16:16:27)

Zdajle sem opazila, da ima moja [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] polno drobnih pikic po obrazu, malo manj po hrbtu in rokah, drugje pa ne. Pikice so res drobcene, večinoma brez barve (tu pa tam je kakšna rdeča) in so podobne drobnim zrncem. Nimam pojma, zakaj so se pojavile. Jedla je stvari, ki sva jih uvedli že prej (brez alergij), praška ali mehčalca nisem menjala, vročine nima,... Skratka ne najdem pametnega razloga [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]. Sicer je včeraj pokukal prvi zobek, ampak dvomim, da ima to kakšno povezavo [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]. Kakšna ideja bi mi prišla prav. 




pat -> RE: čisto drobne pikice??? (15.8.2006 19:44:55)

kuk je pa stara?
včasih se na prelomnicah začne koža obnavljat in lahko rpivede do takšnih pikic - ki se potem posušijo in koža postene groba, dokler jo ne zamenja nova. maša pupa ma velikokrat kako tašno obdobje, najhujš pa je bilo okoli 1. meseca. samo pridno maži s hladilno, da je ne bo preveč srbelo. drugače pa je to naravno.




NRMM -> RE: čisto drobne pikice??? (15.8.2006 22:29:58)

Tudi jaz sem danes opazila take drobne brezbarvne pikice ampak nikjer drugje kot po levi rokici. Pod komolcem in na ramici. Tudi mi nismo uvedli nič novega za jest, tak da nimam pojma kaj bi to lahko bilo. Sicer sem ji namazala z bepantenom in še parx ji bom pa da vidimo kaj bo. Če ne bo boljše se bova šli pokazat p in naj predpiše kakšno kremico.
Če pa bosta vidve z B prej šli k p, pa prosim javi kaj vama je povedal.

L.p.




Stran: [1]