Ojla, Škofjeločanke, mene pa zanima katero pediatrinjo priporočate iz ZD Šk. Loka, ki še vpisuje nove paciente? Prvo posvetovalnico imava pri dr. Avsenik ali Ovsenik, kakšne izkušnje imate z njo? Lp!
cicido -> RE: Pediater v Šk. Loki (14.8.2006 22:54:54)
Meni osebno ni vsec, poskusi pri Rus Idi, je super pediatrinja. Jaz imam dr. Pircevo, tudi super, samo kolikor vem, ne vpisuje novih.
Lumpi -> RE: Pediater v Šk. Loki (15.8.2006 7:54:51)
Dr. Avsenikovo odsvetujem tudi jaz in še marsikdo tu gori. Prvi ima izbrano dr. Jeranko Matejo, drugi pa je pri dr. Rus Idi. Dr. Rusova je krasen pediater, se posveti v celi meri, dejansko. Marsikdo jo pohvali.
aljaneva -> RE: Pediater v Šk. Loki (15.8.2006 11:36:36)
AVSENIKOVA???[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image][sm=smiley21.gif] Jaz imam tudi zelo slabo mnenje o njej. Probaj dobiti Rusovo. Moja hčerka ima Šarfovo, katera je zame res najbolša, samo na žalost ne sprejema več.
ElaM -> RE: Pediater v Šk. Loki (15.8.2006 12:10:05)
Hvala punce za opozorilo. Sama se bom vpisala k dr. Jeranko, če še vpisuje, če pa ne pa k dr. Rus. Avsenikova trenutno nadomešča dr. Jeranko in nimam izbire. Zakaj pa jo odsvetujete, sem že tudi sama slišala kritike na račun nje?