IZPUŠČAJI (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Alergija

Sporočilo

saschia1 -> IZPUŠČAJI (14.8.2006 20:54:49)

Pozdravljeni!

Moj sonček je star 9. mesecev in že mesec dni se pojavljajo po njegovem telesu izpuščaji, kot alergija.En dan pridejo pa izginejo in potem se spet pojavijo..npr. sedaj je že par dni pikast...pojavljajo pa se najbolj na rokicah, nogicah le tu in tam kje drugje po telesu. Mislim , da ga ne srbi, ker se ne praska.Zanimajo me znaki alergij?!!Pri pšenici, mleku, .....??Ko sva bila pri pediatrinji je rekla, da to ni alergija, ker bi se pri njej praskal?!!Dala mi je kapljice Fenistil in po tem so pikice izginile..čez par dni so se spet pojavile. Sedaj mu jih ne dajem, ker sem mnenja, da s tem se alergija samo potuhne.

Prosim , če delite svoje izkušnje z menoj.Zanima me , če se vam zdi, da je še premali, da bi ga dali testirat in kaj menite o tem?kako poteka testiranje?

mami darka -> RE: IZPUŠČAJI (15.8.2006 9:05:04)

Zakaj vama je dala Fenistil, ča zavira srbenje, njega pa ne srbi[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]?
Poskusi ukiniti hrano na katero sumiš alergijo in počakaj nekaj dni, pa boš videla če je to to. Lahko namažeš s kakšno navadno negovalno kremo, s hladilnim mazilom.
Če še pol ne bo boljš, pa pojdi nazaj do pediatrinje.

ada2 -> RE: IZPUŠČAJI (15.8.2006 13:49:35)

ni še premali za testiranje.
lahko pa da je alergija na kakšen zunanji vpliv - pralni prašek, mehčalec, kaki cvetni prah, vlažilni robčki,....
pojdi še enkrat k P. moj Adam ima tudi občasno kake pikice, ki izginejo, mislim pa da je pri njem to od potenja.

Stran: [1]