tincci -> "A ti pa še kar dojiš????!!!" (14.8.2006 11:13:33)
|
S tem vprašanjem se srečujem zadnje čase, in to od vsakega, ki ima 5 minut! Tašča me čudno pogleda, da zdej je pa res cajt, da neham, sestra mi pravi, da a ni že malo velika za to, kolegica mi reče, da se zdej itak samo crklja še in da nej jo skinem, da zdej pa res ne rabi več itd. In potem jst začnem neki razlagat zakaj pa kako in pridem domov in se vprašam, da zakaj hudiča se moram zagovarjat?? Itak vse, kar rečem, sploh ne slišijo in si samo mislijo, da zdej je pa res dost, da kaj je z mano. Pa sva ful napredovali!! Do 6m se je skor samo dojila, potem sva počasi ukinjale eno dojenje za drugim, nedolgo nazaj nama je ratal skenslat nočno dojenje, potem kak mesec za tem jutranje... no in zdaj pri 9.5m sva še na večernem dojenju 20min. In tega si sploh še ne predstavljam, da bi skenslale, ker komaj čaka na to in se kar zažene v joško in potem jo moram kar dol zvlečt [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image] Kakorkoli, too much! Pa sej ne da me preveč ganejo te izjave, ampak res no, zadnje čase mi vsak samo še to reče?????????!!!!!!!!!!!
|
|
|
|