|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kakanje po hruškah
13.8.2006 19:48:57   
Darči76
Pozdrav vsem!

Že dva tedna uvajamo gosto hrano. Do sedaj smo probali jabolko, banano, borovnice, korenček, cvetačo, bučke - vse brez problema. Novo hrano uvajam vsake 3 dni.
Danes dopoldan sva probala hruško, ki je najprej ni hotel. Pa sem mu jo ponudila čez kako uro in jo je veselo pojedel. Potem pa čez ca. 30min tudi veselo pokakal - neprebavljeno!!!

Kaj to pomeni? A naj jutri še enkrat poskusim ali počakam nekaj dni?

Hruška je bila umita, olupljena in prekuhana.

Prosim za nasvet!

LP
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kakanje po hruškah
13.8.2006 20:03:16   
Nej
Nič, da je vse vredu. Hruška poženeuser posted image . Tako, da veš, če bo kdaj user posted image zaprt mu daš samo hruškouser posted image .

(odgovor članu Darči76)
Neposredna povezava do sporočila: 2
13.8.2006 20:29:35   
Nej
No, glede neprebavljene hruške- dojenčki še nimajo tako razvitega prebavne sistema.  Tako, da še boš marsikaj v prvotni obliki zasledila v njegovi pleniciuser posted image .
Pa veselo papajte.

(odgovor članu Nej)
Neposredna povezava do sporočila: 3
13.8.2006 21:19:11   
NRMM
Pri nas je bilo enako, ko smo začeli s hruškami in je še vedno tako, pa papcamo gosto hrano že 4 mesece.
Hruške navadno napenjajo in poženejo. Nič ni narobe. Pridno papajte dalje user posted image .

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu Nej)
Neposredna povezava do sporočila: 4
13.8.2006 21:44:51   
natalia
jaz sem poskusila hruške pa ji ne pašejo preveč, ker jo napenja. je pa res, da boš še marsikaj našla v "celem" na plenički.user posted image

lp

V našem kraljestvu domujeta princesa Eva in mali naslednik Žiga!

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 5
20.8.2006 19:34:04   
Anonimen
ja ja vse je ok. js sem moji dala če je bla zaprta kašico iz kuhanih hrušk in sliv. je čez pol ure kakala k vidra :)

(odgovor članu Darči76)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

ime za fantka
Pacota

Katero vam je najbolj všeč?

Matic (51%)

Matija (25%)

Matevž (23%)

Število vseh glasov: 210

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!