OGROMNE KOLIČINE BLATA (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

natanklavdija -> OGROMNE KOLIČINE BLATA (13.8.2006 18:48:52)

Pred mesecem dni sem v posvetovalnici izvedeli da je sin slabokrven,zato je pričel dobivati železo.Od tedaj pa ima probleme z blatom.Kaka tudi šestkrat na dan in to takšne količine da je plenica skoraj zmeraj premajhna,zato vse pride na obleke.Blato je zelo mahko.Zato ga lahko umijem le pod tušem.Meni se to ne zdi normalno.

SVETUJTE PROSIM!!!!!!!!!!!!!!!!!

mala -> RE: OGROMNE KOLIČINE BLATA (13.8.2006 19:07:24)

To je res čudno[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]Železo naj bi zapiralo vsaj meni so tako rekli-tko da najbolje , da pokličeš zdravnico in jo vprašaš če je to normalno.
Upam da boste rešili ta problem lp[sm=morje.gif]

Bonnie_RR -> RE: OGROMNE KOLIČINE BLATA (13.8.2006 19:23:42)

Probaj mu dat za jest takšne stvari, ki naj bi zapirale (banano ipd.). Če po nekaj dneh ne bo boljše, pa pojdita k zdravniku.

Ali pa pokliči tja in vprašaj, če je to normlano in kaj bi lahko bilo narobe.

Lp

Anonimen -> RE: OGROMNE KOLIČINE BLATA (13.8.2006 19:27:46)

Če odvaja črno blato in ga je večkrat po malem, je to čist nekej normalnega, ker jemlje železove tablete. V primeru, da človek odvaja črno blato(melena) in ne jemlje nobenih takih tablet, pa je nevarnost, da notranje krvavi.Če bo to trajalo še nekej časa, se pa obrni na zdravnika.Bolje preventiva, kot kurativa, saj zdravnik najbolj ve, kaj se dogaja z otrokom(instarši seveda).

KIRA -> RE: OGROMNE KOLIČINE BLATA (13.8.2006 21:34:38)

mene je železo zapiralo med nosečnostjo. nisem mogla na blato tud po teden dni ali več, pa ga nisem dosti jemala. sedaj - sem tudi rahlo slabokrvna, pa me žene dol. ampak blato je pa vedno zelo temno, skorajda črno.

Stran: [1]