živa
|
Živjo! Naš mali (star 6 mesecev in pol) že dva dni (odkar smo prišli z morja) ne spi, ponoči se zbuja na eno uro, včeraj je imel drisko in vročino 38,1 v ritki, danes še ni kakal in ima temperaturo ravno 37,5. Zaspan je za umret, zeha na vsa usta, a mi noče zaspati. Joka tako v posteljici kot v naročju. Ponoči in danes še ni naredil več kot nekaj požirkov skupaj (se še dojiva); je pa zvečer pojedel kar nekaj nekatarine z banano. Ko ga hočem podojiti, me odriva in joka. Cepljeni smo bili pred desetimi dnevi, prvi zpbek je dobil pred dvema tednoma, drugega dober teden nazaj. Navadno spi samo v svoji posteljici; ko smo prejšnje dvakrat prišli z morja, ni bilo problemov s spanjem. Je pa res, da je imel njegov dedek en dan na morju drisko, tudi njegova teta, njegov bratranec pa en dan vročino. Zdaj pa ne vem, ali mu raste še kak zob, ali gre za spremembo klime, za vreme ali pa je res bolan. Naj ga peljem k dežurnemu, počakam na jutri? Zdaj mi spet joka v posteljici. Prosim, lepo prosim, svetujte mi! Lp, živa
|