|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   BT - Kako jo izmeriti ?
12.8.2006 23:38:12   
Anonimen
pozdravljene!

Mogoče se vam bo zdelo vprašanje butasto - ampak jaz res ne vem kako se meri BT? Ali za to potrebuješ poseben termometer ? Kdaj potem veš ali imaš O in kdaj bo prišla M ?

Hvaležna bom za vsak odgovor. pa pa
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: BT - Kako jo izmeriti ?
13.8.2006 7:29:29   
DORI
Pa ti bom jaz odgovorila. Praviln bi moralo biti takole: vsako jutro prede vstaneš iz postelje bi si jo morala izmeriti v danki ali v ustih-s čisto navadnim termometrom. To naj bi počela vsak dan približno ob istem času.
Jaz sem naredila malo po svoje, pa vseeno deluje. Preden vstanem si izmerim pod pazduho. Do ovulacije imam temp. nekje med 35.4 in 35.9. Potem se zviša nekje na 36.2 do 36.7 in taka ostane do M, ko spet pade. Isti dan, ko mi je padla T, sem dobila M.
Upam, da sem ti malo pomagala.
Lep dan ti želim.

Čas ne čaka nikogar.
Uživaj vsak trenutek, ki ti ostane,
kajti ta ima vrednost

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
13.8.2006 8:20:31   
Anonimen
Jaz samo dodajam, da nekja ur pred meritvijo BZ, ne smeš na wc ali hodit. Čisto mirovanje oz spanje. ČE ne je lahk abje že narobe. Ne, vem tako so nas poučili

(odgovor članu DORI )
  Neposredna povezava do sporočila: 3
13.8.2006 10:29:38   
Anonimen
Hvala za odogovor. Zanima me še samo- kakšna pa je temperatura, ko zanosiš. danes zjutraj sem si jo merila, tako kot ste mi rekle, pa je bla 36.9

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
13.8.2006 11:59:28   
Anonimen
Začneš jo merit prvi dan M in jo potem meriš vsak dan. Pri meni je bila BT od 36,3 do 36,5, ko pa sem imela O je bila 36,8-37,00 in je ostala približno enaka do dan predno sem dobila M. 

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
13.8.2006 13:26:01   
lučka 25
Ko meni naraste BT ostane visoka do prihoda  in secer je od ovulacije do prihoda M tam nekje od 12-14 dni. Da pa bi nekako vedela, da si noseča, pa naj bi morala biti BT povišana vsaj 16 dni, da je to znak, da lahko opraviš test, ki naj bi ti že pokazal dejanski rezultata ali si ali nisi noseča.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
13.8.2006 18:33:10   
bskrle
Nekaj odg. je precej nenanatančnihuser posted image , da moram napisati.
BT merimo v nožnici, danki ali ustih, najbolje z navadnim termometrom, preden vstanemo. Fino je, če je ura konstatna, ni pa nujno. Vse podatke je potrebno beležiti v posebno razpredelnico vsaj nekaj mesecev, da se lahko podatki obdelajo in imajo neko veljavo.Ne/ Plodne dni se ugotavlja v povezavi z opazovanjem sluzi ali materničnega vratu.

Več v knjigi Naravno in zanesljivo, lahko pa pokličeš na Betanijo (LJ), kjer izvajo tečaj simtotermalne metode, ki pomaga tistih, ki ne želijo uporabljati kontracepcije ali pa želijo uspešno zanositi.

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 7
16.8.2006 9:23:09   
ALJA75
Pozdrav tudi od mene.
Tudi meni je največ napotkov dala knjiga, ki jo navaja bskrle. Kar preštudiraj jo in verjetno boš izvedela veliko novega.
Vse lepo ti želim.

(odgovor članu bskrle)
Neposredna povezava do sporočila: 8
17.8.2006 10:25:47   
LuLuna
Ali katera mogoče ve, kje se v Ljubljani da dobiti bazalni termometer in koliko stane?

(odgovor članu ALJA75)
Neposredna povezava do sporočila: 9
17.8.2006 11:11:56   
pot
Sicer nevem, če še prodajajo navadne termometre z živim srebrom, ker so nekaj govorili o njegovi nevarnosti, vendar vseeno vprašaj v lekarni.

(odgovor članu LuLuna)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?