tincci -> RE: Prenehanje dojenja (14.8.2006 11:19:42)
|
Okica, midve sva se tudi pri 7.5m dojili 3x na dan (zjutraj, popoldan, zvečer). In potem smo bli na morju in sva se z mojim odločla prekinit popoldansko. Trajalo je en teden, da jo je minila kriza: je pač dobila kako sadje pa mene ni smela vidt v času dojenja, ji je dal moj dragi pol sta šla pa mal na sprehod. Je bilo kar joka, ampak po enem tednu je bila kriza mimo. V istem času sem tudi ponoči opustila dojenje; če se je zbudila, sem jo vzela k sebi pa jo božala in je zaspala, trikrat sem jo mogoče še dojila, če res ni šlo drugače, pa še zdej se ponoči predrami ampak ji ne dam joške, čaja pa tudi ne (ne zna pit po flaški pa tudi noč ni čas za pitje) in se je navadila zaspat nazaj, tako da zdej v večini primerov sama zaspi. Pri 9m sem opazila, da se zjutraj afna na joški in jo zanima vse ostalo in sem ji dala mleko z riževim vafljem notri (po žlički) in je takoj sprejela in tako sva opustili jutranje dojenje. Zdaj je stara 9.5m in imava samo še večerno dojenje [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] (če bi mi kdo rekel pred 3 meseci, da nama bo to ratal, mu sigurn ne bi verjela)
|
|
|
|