|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   danes sem zvedla grozno novico
11.8.2006 21:16:31   
KIRA
o eni moji "bivši" prijateljici. (bivši ker skoraj nimava več kontakta) slučajno sem naletela na njenega moža, ko sem šla kupit plenice, pa sem mu čestitala ob rojstvu 3. otroka. nisem je hodla nič gledat v porodnišnico, pa se še nismo videli.

no, pol mi pa prav, da ju itak še ni doma.  pa rečem, kako ni.?
pa pravi: ja v ljubljani sta že mesec dni... kako v ljubljani?
mali ima na srčku nekaj... ni hotel povedat kaj... v glavnem, iz  porodnišnice so ju direkt v LJ odpeljali na pediatrično kliniko, pa je že skoraj mesec dni od tega.user posted image user posted image

kolikor sem razumela očka, niti ne vejo, če bo prišel fantek z mamico domov, tako je hudo. user posted image user posted image
ma nisem vedla kaj naj rečem. sem samo iz sebe spravla, da je mali ubožček, ja kako ste pa zdaj, kako se držite? pa je reku da gre, da pač čakajo kaj bo...??? pol sem pa govorila z enimi  kolegi, (smo ravno na poti tja skočli v trgovino) ki živijo nedaleč vstran od te družine, pa so rekli, da po vasi pobirajo denar za maše, da vsak dan plačujejo maše za tamalga in molijo... pol mora bit res hudo.user posted image user posted image
jaz sklepam iz tega, da ima luknjo v srčku, pa da čakajo, da mali zrase in bo šel na OP.

ne vem. kaj rečt v taki situaciji. sploh nisem vedela, nisem bla pripravljena na kaj takega.user posted image user posted image user posted image user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: danes sem zvedla grozno novico
11.8.2006 21:24:02   
Marogica
Res kruto, ni kaj.

p.s. Samo ne vem, kako bo maša pomagala in če bo, zakaj je potem v bolnišnici?

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: danes sem zvedla grozno novico
11.8.2006 21:26:16   
daria78
Verjetno imaš sedaj malo slabo vest, ker sta s prijateljico prekinili stike in ji nisi mogla bit v oporo ob tako hudi preizušnji. Ali se mar motim? Ampak zdaj je kar je. Če čutiš naveži stike in ji stoj ob strani, če ne pusti kot je in se ne sekiraj...saj nisi mogla vedeti.
Kar se pa operacije tiče. Ne vem kako hudo je, vendar prijateljičina hčerka je imela dve luknjici na srčku in je bilo tud kar hudo. Nekako so morali prebroditi prvih 5 mesecev nato je šla na operacijo. OP je 100% uspela in mala je danes super 1A, brez posledic!

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: danes sem zvedla grozno novico
11.8.2006 21:27:32   
*pepelka*
Ubošček mali.user posted image Upajmo, da bo kaj bolje.

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: danes sem zvedla grozno novico
11.8.2006 21:30:19   
rozica11
Oj,

ja še kako dobro poznam tako situacijo; sem bila pred kratkim v podobni, mi je šlo na jok pa sem poskusla skrit. Mislim da je najboljš da vliješ človeku upanje in mu pokažeš da upaš z njim. Kaj več ne moreš naredit. Jest vem če bi blo kaj takega bi rajš vidla da bi tako odreagirali ker bi sicer takoj padla v jok. Ne vem sicer kako je pri drugih ampak mene bi žalostni pogledi čist potolkli.

Upam da bo z malim vse v redu in da bo živel srečno otroštvo in se razvil v krasnega fanta!user posted image pikapokica za fantka in njegovo družinico

Nočko

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: danes sem zvedla grozno novico
11.8.2006 21:31:20   
rija
Zrihtali ga bodo! Poglej Marcelčka....

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: danes sem zvedla grozno novico
11.8.2006 21:32:13   
KIRA
IZVIRNO SPOROČILO: daria78

Verjetno imaš sedaj malo slabo vest, ker sta s prijateljico prekinili stike in ji nisi mogla bit v oporo ob tako hudi preizušnji. Ali se mar motim?


nič nimam slabo vest. kvečjemu bi jo morala imet ona, ker je grdo ravnala z mano. zelo grdo. zato sem tud prekinla stike. ampak ta post ni namenjen temu...

hotela sem povedat, da tega nisem pričakovala, morda sem reagirala napak. ne vem, kej povedat v takem primeru? čestitat ne moreš, sožalja tud ne moreš izrečt  - nekaj vmes. user posted image user posted image user posted image user posted image kako se odzvat. kaj rečt, ko ne veš kaj naj rečeš?

(odgovor članu daria78)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: danes sem zvedla grozno novico
11.8.2006 21:38:00   
Tosa
Jaz pa držim pesti, da bo z malim vse vredu.
LP, Toša

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: danes sem zvedla grozno novico
11.8.2006 21:39:42   
rija
Kira, ali kdaj pričakuješ tako slabo vest? Jaz je ne.....tako, da tudi pripravljen ne moreš biti....

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: danes sem zvedla grozno novico
11.8.2006 21:42:37   
darjatimci
kako se odzvat. kaj rečt, ko ne veš kaj naj rečeš?
.
Saj to je v takih primerih najtežje.V bistvu si se odzvala nagonsko in se potem spomnila na vajino preteklost.V glavnem ne moreš nič več kot jim zaželeti vso srečo.
Moj bivši sodelavec je imel podobno situacijo,morali so na pediatrični počakat,da novorojenček pride toliko k sebi,da bo sposoben za komplicirano operacijo in prevoz v Anglijo,ker takih operacij pri nas ne delajo.
Hvala bogu se je vse rešilo,da ne omenjam,da mu je žena padla še v depresijo.Zdaj so vsi zdravi in vse  hudo je za njimi.user posted image

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: danes sem zvedla grozno novico
11.8.2006 21:48:58   
KIRA
IZVIRNO SPOROČILO: rija

Kira, ali kdaj pričakuješ tako slabo vest? Jaz je ne.....tako, da tudi pripravljen ne moreš biti....



ja saj. kaj bi recimo ti rekla v taki situaciji??? sem čist narobe naredla ali pa sem vsaj mičken prav naredila????user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kaj pa vem.
mali ubožček pa je tak revček, da mora vse to skoz dat. to si noben otroček ne zasluži. ampak kaj takega rečt sredi trgovine je popolnoma nesprejemljivo. ne vem, čist sem zmedena ker o tem razmišljam. eno je, ko tukaj gor bereš take zgodbe, pa se ti srce para, se lahko doma zjočeš pa mal poštimaš, pa tako.
drugo pa je, če ti nekdo pove tako stvar iz v oči v oči, ko si popolnoma nepripravljen, pa še v taki nerodni situaciji. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: danes sem zvedla grozno novico
11.8.2006 21:49:56   
rija
Kaj bi rekla? Ne vem, kar bi mi pač v tistem trenutku na pamet padlo. Bolj verjeto pa je, da bi zajokala.

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: danes sem zvedla grozno novico
11.8.2006 21:53:50   
rozica11
Jest mislim da za rojstvo lahko čestitaš, zakaj pa ne saj se je rodilo novo življenje, za naprej pa zaželiš veliko sreče in da se bo vse porihtalo. Ne moreš kazat sožalja, saj  še ni nič izgubljeno. Jaz bi jo kljub temu da nista več v kontaktu poklicala in s tem pokazala da je še nekdo nekje ki misli in upa z njimi; včasih je treba pozabiti preteklost in gledati na prihodnost (zato pa smo ljudje da si pomagamo).

Srečno

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: danes sem zvedla grozno novico
12.8.2006 22:41:05   
Blejka26
user posted image JA RES JE HUDO.NE MOREM SI PREDSTAVLJATI KAKO MORA BITI HUDO MAMICI?JAZ SEM MOGLA V BOLNICI OSTATI DODATNIH 3 DNI KER JE NEJA IMELA BAKTERIJO NA VODI IN SO JI MORALI PO ŽILI DAJATI ANTIBIOTIKE,PA MI JE BILO ŽE FUL HUDO KER SO JO ŠPIKALI-TAKO MALO PIKICO STARO 3 DNI.Ko so mi jo odnesli da ji naštimajo metuljčka,sem se kar jokala,ko sem jo slišala,kako joka.še sestri je bilo hudo,ko mi jo je prinesla nazaj.Tako da si kar predstavljam njeno bolečino,ko mora gledati svojega otroka priključenega na kakšne aparate.Slabe vesti pa mislim da ti ne bi bilo treba imeti,pač nista bili dovolj v stiku.koliko je še takih primerov,ko enostavno nimaš stikov s kom,ki si bil včasih naj naj frend.
v glavnem upam da bo z otrokom vse cool in da bosta kmal doma


_____________________________

Neja 27.12.2005
Tjaša 22.10.2007
najlepši razlog zakaj živeti

(odgovor članu rozica11)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Kako se živi brez mame? Težko. A nekateri ...
Kako živeti brez srca, pod katerim ste dihali in rasli, preden je svet postal nepredvidljiv.




Znaki poroda.
пеперутка16

Kakšni so bili vaši zadnji simptomi pred porodom tisti dan ali dan ali dva prej? Če ste imeli kakšne simptome?