Komisijske trgovine (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

krfjolca -> Komisijske trgovine (11.8.2006 16:49:38)

Ali katera pozna kakšno v redu second hand trgovinico z otroško opremo? Predvse me zanima Gorenjski konec.

*pepelka* -> RE: Komisijske trgovine (11.8.2006 17:03:08)

V Medvodah imaš trgovino Šparovček, pa v Ljubljani na Celovški je Smkolin, verjetno pa bi se našla še kakšna.

melita73 -> RE: Komisijske trgovine (11.8.2006 17:13:08)

Zzadnjič sem bila v Medvodah v Šparovčku, pa sem bila kar malo razočarana. Je pa res, da moraš verjetno večkrat it pogledat, da kaj pametnega najdeš. Midva konkretno sva gledala za stajice, pa moram reč, da tudi cene niso bile kaj preveč ugodne  (cca. 3000 SIT manj kot v Pikapolonci v Kranju). Sploh sem bila pa razočarana, kaj vse ljudje prodajajo (v kakšnem stanju). Jaz bi vrgla samo v smeti.
Bomo pa še šli pogledat, mogoče bo kaj sreče.
LP

melita73 -> RE: Komisijske trgovine (11.8.2006 17:15:15)

Še to. Baje je tud blizu Kranja ena trgovina, mislim da je Zajček. Nekje na poti med Kr. in ŠK. Loko, saj je tabla ob cesti, se ne da zgrešit.

krfjolca -> RE: Komisijske trgovine (11.8.2006 17:17:14)

Hvala [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]
Bomo šli malo prečekirat, če je kaj pametnega.

*pepelka* -> RE: Komisijske trgovine (11.8.2006 17:21:57)

Baje je tud blizu Kranja ena trgovina, mislim da je Zajček

Ja, če se ne motim, je ta trgovina v Žabnici.

mojamoja -> RE: Komisijske trgovine (11.8.2006 17:45:52)

Pojdi v trgovino v Radovljico, mimo spara, v bližini oš linhart. Ne moreš zgrešit.
Delajo od 10-12 in od 15-18.
Meni je všeč, nesem za prodat, potlej za ta denar kaj kupim.
Se pozna, da imajo oblačila do cca. št. 86, 92  lepo ohranjena, tudi izbira je velika.
Za večjimi št. moraš pa kar pobrskat.
Tam sem kupila voziček in smo ga pridno uporabljali.

Priporočam.

LARIKA -> RE: Komisijske trgovine (11.8.2006 18:28:44)

IZVIRNO SPOROČILO: hafi

Baje je tud blizu Kranja ena trgovina, mislim da je Zajček

Ja, če se ne motim, je ta trgovina v Žabnici.

Ta trgovina se nahaja v Formah [sm=smiley2.gif]
Dam še številko:
04 515 35 35

krfjolca -> RE: Komisijske trgovine (11.8.2006 18:46:20)

Fino, hvala. Mojamoja, ali imajo v Radovljici odprto ob sobotah?

darja72 -> RE: Komisijske trgovine (11.8.2006 22:04:00)

Sobota 8-12h, telefon: 041 989 393. Lp

mojamoja -> RE: Komisijske trgovine (12.8.2006 8:56:51)

Ej, punce, vse veste [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]!

Meni je drgač bolj všeč, ko je hči v trgovini, je manj vsiljiva.
Njena mama bi ti včasih rada prodala vse, čeprav ji točno poveš kaj iščeš in želiš. Heh, mene je že navajena, tako da me pusti pri miru, da prebrskam.
Fajn se mi zdi tudi to, da lahko oblačila tam tudi oddaš, potlej jih ona podari določeni mamici ali pa na csd. Npr. tista oblačila, ki jih ne prodam pustim kar tam in sem tudi zadovoljna.
Zgodilo se je, da je sin dobil robi-bota, ga tudi ena mamica ni mogla prodat, potlej pa jim je naročila, naj ga podarijo. Dobra poslovna poteza, a ne?
Enkrat, ko mi je bila ena vetrovka ful všeč, a za mojo denarnico vseeno malce predraga, je lastnica poklicala mamico in dogovorili sta se, da mi ceno znižajo.  Kot sem že napisala, meni so v redu.
Želim ti uspešno prodajo ali nakup. [sm=smiley20.gif]

krfjolca -> RE: Komisijske trgovine (12.8.2006 14:57:18)

Imaš prav. Čisti pofl [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image]
Tudi v Zajčku nič pametnega.

LanaM -> RE: Komisijske trgovine - kako je s prodajo (14.8.2006 13:37:08)

Mene pa zanima, kako je s prodajo stvari, če imaš sam kaj za prodat: ali moraš na denar počakati, da tvojo stvar kdo kupi ali ti v trgovini ponudijo določeno vsoto. Hvala za odgovor

Ali katera ve, kako je s tem v trgovini Zajček

Rok_LM -> RE: Komisijske trgovine - kako je s prodajo (14.8.2006 13:52:44)

Jaz sem hotel prodati nekaj stvari v Smrkolinu. Tam moraš počakati na denar, da stvari prodajo, dobiš pa tako malo da se skoraj ne splača, ker majo tako provizijo. Rajši daj oglas v revijo Moj malček. Jaz sem tam dobil enkrat več kot so mi ponujali v komisijski trgovini, oglas maš pa itak zastonj. Pa še hitreje prodaš prek oglasa.

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (14.8.2006 13:53:48)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Rok_LM -> RE: Komisijske trgovine - kako je s prodajo (14.8.2006 14:25:50)

Na RR-u maš tudi rubriko "Mali oglasi".

Stran: [1]