Bumblebee -> RE: Otroška soba po meri (14.8.2006 18:31:04)
|
Jaz sem se pa kar sama spravla ustvarjat in zaenkar ful uspeva. Posteljo smo kupili (z velikim predalom) - 40.000 sit. Dedi je naredil ograjo, da mali ne pade dol jaz pa sem jo prebarvala in prelakirala. V Pikapolonici sem kupila leseno mizico z dvema klopcama iz neobdelanega lesa in jo sama pobarvala. - 4000 sit v Obiju sem kupila nizek regal iz neobdelanega lesa in jo sama pobarvala in prelakirala. V regalu ima mali spravljene barvanke, zabojček barvic..., plastelin, nekaj slikanic, knjige...- 1500 sit. Trenutno smo v postopku izdelave velikega (ena stena v sobi z mansardno streho) regala iz navadnega, neobdelanega lesa, ki se ga bom nato spet lotila s čopičem. V Ikeji bomo kupili velike pletene oz. pisane plastične zabojčke, da bomo vanje pospravili oblačila (zg. police) in igrače (sp. police). Na tleh pa imamo dve preprogi - en mali tepih, pod mizico in enega večjega poleg postelje, da se na njem igra. Kotiček z mizico in nizkim regalom ima rumene stene polepljene s slikicami, na beli steni nad posteljo so nalepljene zvezdice, ki se ponoči svetijo, tretja stena pa čaka na mami, da jo poslika. Za celo sobico bomo dali manj kot 100.000, pa moram reči, da je/bo prav lepa in mali se zelo rad igra v njej. LP
|
|
|
|