zorica -> Vprašanje (11.8.2006 14:20:01)
|
Najprej bi vas punce lepo pozdravila in pohvalila RR team za novo preobrazbo.Sem bila na morju in sem videla šele danes. Sedaj pa bi zaustavila vprašanje, za katerega itak vem, da brezveze sprašujem in mi drugo kot čakanje ne pomaga.Ampak jaz sem neučakana,...In to se mi še ni zgodilo. Zadnjo M sem imela 30.07. ovolucije pa mam zelo neredno, sem imela tudi že na osmi dan.Sedaj pred in na morju sva ful sproščeno [sm=sloncek.gif], čeprav tista želja vedno ostane.No in danes torej 13 dan sva bila pri zlatarju in sem skoraj skup zlezla.Nič mi ne paše, tudi običajen zajtrk mi ni.Ful sem utrujena ampak to je verjetno vreme.Tam doleh vedno nekaj čutim, kot da se mi vozi kaj in rahlo špikanje. Vem da je prezgodaj, ampak je možno da bi bil ta trenutek slabosti bilo kakšen znak.Pa na hlačkam kot da imam rahle kapljice krvi [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image], pa v to ne verjamem več, ker ne vem če se mi le ne dozdeva, ker je komaj opazno. Pa ne me lepo prosim kregat ...[sm=smiley6.gif]
|
|
|
|