EA v Trbovljah (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

mtina -> EA v Trbovljah (11.8.2006 13:07:05)

HEJ!

Ali ima katera izkušnje z EA v Trboveljski porodnišnici? [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

LP, Tina

a.jda -> RE: EA v Trbovljah (11.8.2006 15:46:28)

Jaz, kaj te zanima.

Anonimen -> RE: EA v Trbovljah (11.8.2006 16:16:02)

mislim, da jo lahko dobiš le ob določenih urah ali nekako tako.. oz. če je anestezist v službi in nima drugega dela..

nisem pa 100%

mtina -> RE: EA v Trbovljah (11.8.2006 19:30:55)

Hej!

Pravzaprav je tako, da se odločam, kako bi sploh šla rodit. Ali po klasični metodi ali EA. Zbiram mnenja. Rodila bi v Trbovljah. Pa sem izvedela, da to opravljajo tudi tu.

Kaj pa vem kaj bi me zanimalo. Kako se to sploh odnese? Ali je res brez bolečin? Komplikacije? Na podlagi česa se sploh odločiš, da greš na EA?

Sem že brala na Pušenjakovem forumu, sam tam je to kr neki.

Ali imaš dobre izkušnje?

LP, Tina

Anonimen -> RE: EA v Trbovljah (12.8.2006 6:36:32)

Jaz sicer nisem rodila v Trbovljah čeprav je bila to moja želja pa se je žal nosečnost zakomplicirala tako da sem rodila v LJ.Odločila sem se za EA in se pogovorila o vsem z svojo gin.Ti pa lahko povem da je osebje zelo prijazno vedno si vzamejo čas za pogovor če te kaj zanima.Vem iz kastnih izkušenj ker sem pol nosečnosti preležala pri njih.Tako da če bi imela še kakšnega otročka bi zagotovo rodila pri njih.Pri EA komplikacij ni. Če pa boš rodila po naravni poti je pa odvisno kakšen prag bolečine imaš.Pa vso srečo ti želim.

Anonimen -> RE: EA v Trbovljah (12.8.2006 8:17:11)

seveda so komplikacije pri ea če te nepravilno pičijo lahko poškodujejo hrbtenjačo in posledica tega je da ostaneš hrom!!!!

ta.nja -> RE: EA v Trbovljah (12.8.2006 16:10:12)

Živjo!

Tudi mene zanima EA v Trbovljah, saj mislim roditi tu. Zvedela sem, da je brezplačna in da je anestezist na voljo samo do treh popoldan.Še več se bo pa potrebno pozanimati v materinski šoli septembra in pri samem ginekologu.

PDP: 10.10 2006

a.jda -> RE: EA v Trbovljah (13.8.2006 8:08:12)

Brez komplikacij, anestezist je res samo eden-ena, ful prijazna gospa. V začetku čustiš bolečine, saj ti EA ne dajo prej, šele potem ko si 4 cm odprta, potem ne boli nič. Vsekakor pohvalno.

Stran: [1]