Sita -> RE: partner in ta njegov internet (11.8.2006 11:15:29)
|
Jaz otrokom med šolo ne dovolim, da so ves čas na msn-ju, ker se je treba učit. Vendar, kaj sem s tem dosegla? Moja najstarejša hčerka je začela preprosto hodit v knjižnico in tam po cele popoldneve klepetala, jaz pa sem mislila, da se uči pri sošolki, kot mi je natvezila. Ne vem, če je pametno nekomu nekaj odrekat, kar ga veseli, še posebej partnerju ki je odrasla oseba. Koliko moških je po gostilnah ali kako drugače zdoma! Tako pa vsaj veš, da je doma. Če te skrbi, kaj gleda, bi ga pa vprašala, če ti pokaže. Sicer se pa to da pogledat, saj se zgodovina zabeleži. Danes se večinoma da zrihtat cenejši internet, ali adsl ali T2, tako, da ni nič večji strošek, če si gor 24 ur/dan ali nič, tako da to najbrž ni problem. To, da laže, je pa že problem. Ljudje pa lažejo takrat, če kdo pritiska nanje in jim česa ne dovoli. Torej to nima smisla ... Pogovorita se, kaj mora naredit, da ti ne moreš vsega sama, zrihtita cenejši internet in potem je lahko gor, kolikor ga veseli. Če pa misliš, da se premalo ukvarja s teboj, pa mu kdaj, ko surfa po netu sedi v naročje in ga vprašaj, kaj zanimivega gleda in če lahko kaj skupaj pokomentirata ... - pa bo prišlo do zaupanja, samo če bo vse na lep način, nobene prisile. Midva sva zmeraj odkrita in se pogovarjava o tem, kar eden ali drugi gleda po netu. Internet je lahko prava zabava in lahko odtujena partnerja tudi zbliža.
|
|
|
|