s u g a r -> RE: MAJČICE (20.9.2006 17:29:24)
|
Haj punce, no Lukrecija hvala za spodbudne besede, da se vama je lepo izteklo in da sedaj cakata st. 2. cestitke. Mene je malo strah, jaz imam ok sluzbico, ampak me vseeno skrbi kako bodo sprejeli, za svoje delo sem namrec skoraj sama, no bomo videli kaj bo ko povem tam nekje novembra. Me je pa danes kar malo stisnilo, ko me je nekaj sefe hecal ja ka pa je zdaj to ...tralala... ja a si noseca (joj meni je kar razbijat zacelo, sem si mislila ko bi ti vedel, sej bi se takoj usedel in zacel smejati in rekel poglej jo nasa tamala je pa divja sej sem vam rekel), mam namrec zelo ok sefa, takega pravega je hec je biznis je beseda in je kolektiv tak kot se zagre. No potem pa sem tako elegantno spremenila temo da je kuj pozabil na to kaj se je hecal. Pazi sok cez kak mesec dni. Sej ne bo mogel verjeti. No kar se tice naju mojega [sm=smiley27.gif] skrbi, ker nimava kuhinje, ker zdaj jo bom pa ja rabila - no sicer je eno nadstropje vise pri njegovih starsih (kar pa mene nic kaj dosti ne ovira), potem ga skrbi zaradi njegove sluzbice, ker bi bil rad brez skrbi. Jaz pa mu pravim baby bova ze, toliko parom je uspelo, verjami da so bili mnogi na istem in noben ni obupal. Imam prav? Je pa res da naju je dete - naj bo Piko (ker je ena pikica) presenetilo, ampak sprejemava ga povsem. No je jaz sem v teh (danes potrjeno skoraj 5 tednih) shujsala, jem samo naktarine in testenine na miljon nacinov, pijem vodo (ki se tudi meni ze malo gravza) in nic drugega. Piko pa je velik 0.65 mm. Punce moje vesela sem, ne morem vam objasniti kako, mislim in vem pa da smo si povsem na istem. Ka imam sedaj vse za prebbrati nastudirati, oz imava, ker vse kar sama najdem pospega tudi [sm=smiley27.gif] (saj je prav). No sej se se tipkamo. LP iz soncnega krajcka pod Smarno goro.
|
|
|
|