Anonimen
|
Brusnica tukaj! Ja, iz več razlogov sem se odločila, da tokrat ne bo izvedel nobeden, niti mož. Prvič zato, ker se je zadnjič, ko sem imela nato SS tako veselil, nato je bil pa tako žalosten, še bolj kot jaz. Skupaj ne delava testa zato, ker pač on to noče, je bilo že prej tako, ne vem zakaj, mu je mučno. Povedala mu nisem tudi zato, ker še premišljujem, na kakšen način mu naj povem. Pol je pa še en razlog, ki je sicer zelo "egoističen", ampak, taka sem, namreč zaželela sem si to novico vedeti samo jaz. In mi je tako fajn, ker imam čisto svojo skrivnost, ki jo imava samo midva s pikico, in čisto noben drug (no, razen RR-ja, ki pa tudi ne veste, kdo sem, a ne? ) Ponavadi (dosedaj 3x) me je prav matralo, da nisem vsem takoj raztrobila že prvi dan, sedaj pa uživam v tem, da vem samo jaz. In ko bom povedala to možu, bo še bolj presenečen. Seveda močno upam, da tokrat uspe, in da ne bo izvedel zaradi kakšne slabe novice. Vidim pa, da prihajajo še nove ! Ginekologinjo še nisem poklicala, prvi pregled pa je okoli 8 tedna, če se ne motim, a ne? No, pa lep večer vsem!
|