Bonda -> RE: a bomo majčice ? (3.11.2006 11:57:02)
|
No, da se še jaz malo oglasim. V sredo zjutraj imam NS pri dr. Strahovi. In če priznam, me je kar malo strah. Moja ginekologinja mi je to preiskavo toplo priporočala, če ne kar zahtevala, saj sem v rizični skupini, (sladkorna, hipertenzija), in je večja verjetnost za okvare, kot normalno. Tako da bom šla, in me je res malo strah. Upam pa seveda na najboljše. Bom sporočila! Za vozički tudi jaz že malo gledam, bolj po internetu. In moram rečt, da so cene ubijalske. Sem se odločila, da več kot 60.000,00 sit ne dam, še to mi je čisto preveč. Upam, da bom našla kaj cenejšega, če pa ne, bom pa zavila v trgovino z rabljeno otroško opremo, in si bom tam kaj našla. Oh imena! Zdej za ta tretjega nimam pa čisto nič v glavi, bolj ko premišljujem, bolj ugotavljam, da ne vem, kaj bomo dali. Bom šla kar malo okrog naših staršev in sprejemala ideje, nato se bomo pa odločili. Pri nas je zjutraj snežilo, in moja dva sta bila tako srečna, kot bi ga padlo že kakšen meter. No, sedaj pa že sonček sije. Pa lep dan še naprej!
|
|
|
|