obloge v ustih - soor (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

jana26 -> obloge v ustih - soor (10.8.2006 21:57:13)

Zanima me ali imate izkušnje z temi oblogami. Kako ste pomagali malčku in kaj vam je P predpisal?
Koliko časa so trajale?

Naja31 -> RE: obloge v ustih - soor (10.8.2006 21:59:25)

Proti sooru P predpisejo daktarin gel.
Pri nas smo se ga kar hitro znebili, poznam pa tudi bolj dolgotrajne primere.

Bubamaraa -> RE: obloge v ustih - soor (10.8.2006 22:01:01)

Kot je napisala Naja31 da pediatri predpišejo Daktarin gel in tudi mi smo se ga znebili v treh dneh......

NRMM -> RE: obloge v ustih - soor (10.8.2006 22:05:35)

Enako kot prejšnja dva opisa. Znebili smo se pikic v 3 dneh z daktarin gelom, ampak sem še mazala 3 dni po tem kot piše v navodilih, da se kao ne bi ponovilo, ampak se nama je še 1x in potem ni bilo druge kot pogosteje prekuhavati cucelj in od tistega časa imamo mir [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image].
Se pa navadno iz ust prenese na ritko/spolovilo, nam se je, tisto smo pa ozdravili z daktarino kremo.

Erdbeere -> RE: obloge v ustih - soor (10.8.2006 22:27:05)

mi smo se ga pa znebili kar čez noč, je pa res da sem na vrat na nos letela k pediatru, tako da je bilo res v začetni fazi. Se pa Daktarin krema dobi tudi brez recepta v lekarni, da ni potrebno do zdravnika hodit 

noe -> RE: obloge v ustih - soor (10.8.2006 22:42:32)

Mi smo dobili pa en sirup,sam se ne spomnim kako se mu reče.Naš je po daktarinu ful bruhu,tako ,da so nam pol dali ta sirup,ki je prav za sor,pa se je tud kar  hitr zrihtal.

saba -> RE: obloge v ustih - soor (11.8.2006 10:03:07)

Daktarin gel in po dveh dneh ni imela več. Se je pa potem pojavil še enkrat in sem kar založeno tubico najdla in kr namazala brez it k pedjatrinji in spet smo se ga rešli...tako da tuba je še danes nekje pri roki....za vsak slučaj

sonchica -> RE: obloge v ustih - soor (17.8.2006 17:20:04)

mi smo ga tud mei sam 2dni... rešli smo se ga z dektarin gelom.... brez obiska pediatrinje... poznam pa primer fantka ki ga je mel 1 teden in je blo zelo hudo[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image]

Stran: [1]