lolipop -> RE: kozmetika za dojenčka (11.8.2006 9:03:53)
|
Malo smo kombinirali. Ko se je koža navadila na eno mazilo za ritko, smo vzeli drugega. Bubchen, Mothercare, Nivea. Zadnja dva vsebujeta tudi cink, ki preprečuje, da se ritka vname. Bubchen je bila tudi super, razen v največji vročini. Takrat je dobil v pregibih nogic neke lišaje, ki so po enem tednu izginili. Najslabše mi je bilo olivno mazilo iz lokalne lekarne. Sedaj bo kmalu šest mesecev in mazilo za ritko uporabljam le še ponoči. Mislim pa, da je bolj kot mazilo pomembno, da rito in pregibe nog dobro osušiš - do suhega. Za po telesu smo najprej uporabljali mandeljevo olje, nato Bubchen soft cream, s poletjem pa sem prešaltala na Mothercare losjon, ki mu je na začetku zgleda smrdel, saj je začel vsakič, ko sem ga mazala jokal. Po obrazu sem ga najprej mazala z Bepantenom, sedaj pa z Bubchen ognjičevo kremo. Ko me moj vidi z vsemi kremami, se drži za glavo v stilu: A spet ga boš čist naflodrala? Dobr, da ni punčka, kaj bi blo šele pol. Moški![image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Sicer pa je vsak dojenček poglavje zase in najbolje je malo sprobati.
|
|
|
|