Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: slab rezultat ns, sedaj amnio 9.6.2007 9:44:47
|
|
|
|
modanik
|
ojla, očitno sva obe v podobni situaciji, le da sem jaz noseča drugič in je moja nuhalna 2.7, stara pa sem 25 let, AC imam šele 3.7.07 in ne vem, kako bom zdržala, ampak itak nimam kaj, kot čakat
|
|
|
|
RE: slab rezultat ns, sedaj amnio 9.6.2007 14:33:06
|
|
|
|
buča
|
mi pa jokamo.Zelo.Že od četrtka.Sestro so poklicali,da ima izvid 47xy,trisomija 21.Pa tako zelo smo vsi čakali tega dojenčka.NS je imela 3.8,tveganje za DS pa 1:17. Svet je krut in zajeban. Vsem drugim pa želim dobre rezultate.
|
|
|
|
RE: slab rezultat ns, sedaj amnio 9.6.2007 15:04:24
|
|
|
|
valči
|
Buča zelo mi je hudo za tvojo sestro in za vas vse,ki jokate z njo Res je svet včasih krut,tisti,ki jih otroci presenetijo,bi jih kar splavljali,tisti,ki pa jih čakajo,pa takole Ampak to ne velja za vse,samo za primerjavo sem dala,da se pač in žal dogaja. za tvojo sestro.
|
|
RE: slab rezultat ns, sedaj amnio 9.6.2007 15:51:09
|
|
|
|
andreja2000
|
buča hudo mi je za vas in vem kaj prestajate,saj me je pred dvema letoma žal doletela taka usoda.Sedaj konec meseca pa ponovno čakam na AC. Res je svet včasih tako krut
|
|
RE: slab rezultat ns, sedaj amnio 10.6.2007 11:58:49
|
|
|
|
ašun
|
Pojdi na AC in boš 100%. NS pa je zelo zgodnji test in je samo 75%.
|
|
|
|
RE: slab rezultat ns, sedaj amnio 11.6.2007 8:26:38
|
|
|
|
Lusa
|
Buča žal mi je za tvojo sestro ,jokam z vami Predobro poznam trpljenje dovnovčka-zato ,naj se sestra vredu odloči.Kot sestra ji stoj ob strani ,joči z njo in veliko se pogovarjajta.Pa en za sestro.
|
|
|
|
RE: slab rezultat ns, sedaj amnio 11.6.2007 10:25:59
|
|
|
|
majrim
|
punce ne se prehitro sekirata...jaz sem imela NS super,THT pa je bil slabši,zato so me klicali iz lj naj pod nujno pridem takoj gor na AC...itak,da si živčen,ker čakaš potem dolgo na izvide,ampak so me gor takoj potolažili,da ker sem pač bila na umetnem oplojevanju,so testi pogosto "lažni"...tako sem po 1 mesecu dobila normalne izvide...vmes pa mislit pozitivno!!
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?